Le fog esni az állad Ridley Scott HBO-s sorozatának első előzetesétől!

Mafab
-
 20.08.06 09:49Film

Nehéz lesz felülmúlni a Ridley Scott rendezésében készült Raised by Wolves című sorozatát, amely hamarosan debütál az HBO Max műsorkínálatában, a szolgáltató azonban kedvcsinálónak előtte még bedobta

5 kapcsolódó hír

A gazdagok mindig megpróbálják megúszni

24.hu
-
 20.08.06 18:00Film

A Hatalmas kis hazugságok írójának új sorozata októberben érkezik az HBO-ra, az új trailer pedig nálunk látható először.

Ridley Scott új sci-fi sorozata olyan előzetest kapott, hogy atyaúristen

Player
-
 20.08.05 22:32Film

A Raised by Wolves az Hbo idei nagy dobása lehet, Ridley Scott sorozata legalábbis az előzetese alapján látványos, sötét és kellemesen borzongató lesz. Szeptember 3-án indul az Hbo Maxon, itthon az Hbo Go adja majd valamikor szeptembertől.

Ridley Scott sci-fi sorozata látványos előzetessel köszönt be

Hetedik sor
-
 20.08.06 06:27Film

Ridley Scott új, alienmentes sci-fi-vel érkezik a tv-képernyőkre. A Raised by Wolves az HBO Max-on szeptember 3-ától lesz látható (valószínű, hogy nálunk akkor majd az HBO GO-ra érkezik). 

Brutális előzetest kapott az Alien atyjának hamarosan érkező új sci-fi sorozata

PC Fórum
-
 20.08.06 08:00Infotech

Az HBO szerdán kiadta az első előzetest azon, hamarosan induló új sci-fi sorozatához, amit méltán tarhat majd igényt a műfaj sötétebb bugyrait kedvelőinek érdeklődésére. A Raised by Wolves (Farkasok által felnevelve) mögött ugyanis Ridley Scott, az Alien és Blade Runner filmek egykori rendezője áll, de az a trailer alapján történetét és képi világá

Ridley Scott izgalmas sci-fi sorozatot forgatott az HBO-nak – itt a trailer is hozzá!

Port
-
 20.08.06 12:50Film

A Raised by Wolves szeptembertől lesz látható, Travis Fimmellel a főszerepben.