Idén is lesz Vidor – 11 napossá bővült a fesztivál, a koncertek a szabadtérin lesznek

Nyíregyháza
-
 20.08.03 14:27Belföld

Idén is lesz VIDOR Fesztivál! Ez a legfontosabb mondat a mostanában sokak által, sokszor feltett kérdésre. Ráadásul hosszabb is lesz: a korábbi 9 helyett 11 napig tart az év legvidámabb hete. Igaz, a járványügyi szabályok miatt a Kossuth téri nagykoncertek elmaradnak, de a színházi program mellett megmarad a színes kavalkád, rengeteg…

5 kapcsolódó hír

Tizenegy naposra bővül idén a nyíregyházi Vidor Fesztivál

Az Utazó
-
 20.08.04 06:32Utazás

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített Vidor Fesztivált augusztus 19.

Tizenegy napos lesz az idei nyíregyházi Vidor Fesztivál

Turizmus.com
-
 20.08.04 08:41Utazás

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített Vidor Fesztivált augusztus 19. és 29. között Nyíregyházán.

Lesz VIDOR Fesztivál? Kiderült!

Szon
-
 20.08.03 10:50Belföld

Kevés sajtótájékoztatót várnak annyira a megyében élők, mint a VIDOR fesztiválét: a hagyományosan augusztus elején tartott médiaeseményen kiderül, milyen zenekarok lépnek fel az év egyik legnagyobb érdeklődéssel várt programsorozatán, be lehet írni a naptárakba a várva-várt koncertek, kulturális események időpontját.

Idén is lesz VIDOR Fesztivál

kultura.hu
-
 20.08.04 18:13Színpad

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és a Városi Önkormányzat idén tizenkilencedik alkalommal is megrendezi a VIDOR Fesztivált augusztus 19-29. között.

Tizenegy naposra bővül idén a nyíregyházi Vidor Fesztivál

Debreceni Nap
-
 20.08.03 23:35Színpad

A hagyományos Kossuth téri koncertek nélkül, de a megszokott színházi versenyprogrammal és utcai forgataggal rendezik meg az idén tizenegy naposra kibővített Vidor Fesztivált augusztus 19. és 29. között Nyíregyházán – tájékoztatta a szervező Móricz Zsigmond Színház hétfőn az MTI-t. Mint írták, a vidámság és derű országos seregszemléje…