Elköszönt a Facebookon az őrizetbe vett, 11 gyermekes édesapa

NLC
-
 20.08.01 10:01Baleset-bűnügy

Nemrég indították közösségi oldalukat, de mivel Joób Mártont áfacsalás vádjával őrizetbe vették, felesége elköszönt az oldalon a követőktől.

4 kapcsolódó hír

A NAV csapott le a magyar képviselőre - a házát már zár alá vették

Napi.hu
-
 20.08.01 19:38Baleset-bűnügy

Zár alá vette az adóhatóság a háromszoros kenuvilágbajnok és szegedi önkormányzati képviselő Joób Márton családi házát - tudta meg az RTL Klub. Az Összefogás Szegedért Egyesület politikusát már csütörtökön letartóztatták két társával együtt.

Elköszönt a rajongóktól a 250 milliós adócsalással vádolt világbajnok kenus és családja

Blikk
-
 20.08.01 15:09Baleset-bűnügy

Mint azt a Blikk is megírta, az elmúlt napokban komoly bajba került Joób Márton (38) háromszoros világbajnok exkenus, a szegedi önkormányzati képviselőt ugyanis több száz millió forintos áfacsalás gyanújával őrizetbe vették.

Zár alá vette az adóhatóság Joób Márton családi házát

RTL Klub
-
 20.08.01 17:00Baleset-bűnügy

Zár alá vette az adóhatóság a háromszoros kenuvilágbajnok és szegedi önkormányzati képviselő Joób Márton családi házát. A híradónk által megkérdezett ügyvéd szerint ez nem jelenti azt, hogy a 250 milliós adócsalással vádolt politikus családjának ki kell költöznie, de a bankszámlákhoz valószínűleg nem férnek hozzá. Joób Márton Szegeden…

A városvezetés hallgat, hogy mi lesz Joób tanácsnoki pozíciójával

SzegedMa
-
 20.08.01 17:07Baleset-bűnügy

Jelenleg ugyanis közvetlenül vehet részt a városvezetésben és Botka Lászlóval közösen készíthet elő különféle koncepciókat. Pár napja viszont őrizetbe vették, mert 250 millió forintos adócsalásba keveredett. Zár alá vette az adóhatóság a háromszoros kenuvilágbajnok és szegedi önkormányzati képviselő Joób Márton családi házát-értesült az RTL…