Fontos bejelentés a DIGI-től

IT Business
-
 20.07.31 14:38Infotech

Nem áll arányban a társaság mulasztásának súlyával a GVH által kiszabott bírság, illetve annak mértéke, állítja a DIGI, ezért kezdeményezi a végzés bírósági felülvizsgálatát.

7 kapcsolódó hír

A Digi merész lépésre szánta el magát

Napi.hu
-
 20.07.31 13:54Infotech

A Digi Kft. szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott bírság, illetve annak mértéke nem áll arányban a társaság eljárási, adminisztratív mulasztásának súlyával, ezért kezdeményezi a végzés bírósági felülvizsgálatát - közölte a távközlési szolgáltató pénteken az MTI-vel.

20 millióra bírságolta a DIGI-t a GVH

Jogászvilág
-
 20.07.31 09:08Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal módosította a DIGI-Invitel fúziót jóváhagyó tavasszal kiadott határozatát és egyúttal eljárási bírságot szabott ki a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft-re ismételten hibás információ-szolgáltatás miatt. Az eljárás alá vont vállalkozás újfent nem tájékoztatta a hatóságot a valós helyzetről, mely azonban utólag kiderült.

Nem hagyja magát a DIGI

Mínuszos
-
 20.08.01 07:33Gazdaság

A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott bírság, illetve annak mértéke nem áll arányban a társaság eljárási, adminisztratív mulasztásának súlyával, ezért kezdeményezi a végzés bírósági felülvizsgálatát – közölte a távközlési szolgáltató. A DIGI hangsúlyozta, hogy jóhiszeműen járt el, az adatszol

Bíróságra megy a Digi a GVH büntetése miatt

Portfolio
-
 20.07.31 13:31Gazdaság

A DIGI Kft. szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott bírság, illetve annak mértéke nem áll arányban a társaság eljárási, adminisztratív mulasztásának súlyával, ezért kezdeményezi a végzés bírósági felülvizsgálatát - közölte a távközlési szolgáltató pénteken az MTI-vel.

Túlzott GVH-bírság? A Digi bírósághoz fordul

Az Üzlet
-
 20.07.31 13:42Gazdaság

A Digi szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott bírság, illetve annak mértéke nem áll arányban a társaság eljárási, adminisztratív mulasztásának súlyával, ezért kezdeményezi a végzés bírósági felülvizsgálatát - közölte a távközlési szolgáltató.

Nem adja fel a DIGI

VG
-
 20.07.31 15:47Infotech

Bírósághoz fordul a DIGI a versenyhivatali bírság miatt.

Bírósághoz fordul a DIGI a versenyhivatali bírság miatt

Debreceni Nap
-
 20.08.01 06:40Gazdaság

A DIGI Kft. szerint a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) által kiszabott bírság, illetve annak mértéke nem áll arányban a társaság eljárási, adminisztratív mulasztásának súlyával, ezért kezdeményezi a végzés bírósági felülvizsgálatát – közölte a távközlési szolgáltató pénteken az MTI-vel. A GVH szerdán tájékoztatott arról, hogy módosította a DIGI-Invit