Lecsaptak a zsaruk: milliós kárt okozott a balatonalmádi tolvaj

Blikk
-
 20.07.29 17:38Baleset-bűnügy

A balatonalmádi nyomozókkal együttműködve pont kerülhet egy nagy értékű lopás ügyének végére.

5 kapcsolódó hír

Elfogták a vitorlást kifosztó férfit a balatonalmádi nyomozók

Sonline
-
 20.07.29 09:56Baleset-bűnügy

A nyomozás adatai alapján az akkor még ismeretlen elkövető 2019. október vége és november eleje között egy balatonkenesei kikötőben veszteglő vitorlásból tulajdonított el hajózási felszereléseket és különböző műszaki cikkeket.

Elkapták a balatoni fosztogatót: garázsában halmozta fel a milliós értékű szajrét

Az eljárás során egy 55 éves veszprémi lakos került a hatóság látókörébe. A balatonalmádi nyomozók házkutatást tartottak, az értéktárgyak lefoglalásával több mint egymillió forintos kár térült meg.

Hajókat fosztogatott a veszprémi kalóz

A balatoni vízirendőrök  a balatonalmádi nyomozókkal együttműködve befejezték a nyomozást és vádemelést javasoltak két balatoni kikötőben történt nagyértékű lopás ügyében. A nyomozás adatai alapján az akkor még ismeretlen elkövető 2019. október vége és november eleje között egy balatonkenesei kikötőben veszteglő vitorlásból…

A balatoni vízirendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasoltak

Police
-
 20.07.29 08:28Baleset-bűnügy

A balatoni vízirendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasoltak Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 29., sze - 08:28 A balatonalmádi nyomozókkal együttműködve pont kerülhet egy nagy értékű lopás ügyének végére.

Vádemelési javaslat a hajókat fosztogató veszprémi férfi ellen

Egy balatonkenesei kikötőben veszteglő vitorlásból tulajdonított el hajózási felszereléseket és különböző műszaki cikkeket egy ismeretlen elkövető 2019. október vége és november eleje között, és nem ez volt az egyetlen esete.  A balatonalmádi nyomozókkal együttműködve pont kerülhet a nagy értékű lopás ügyének végére – a Somogy…