Az önkormányzatok is mozgósítanak a székelyek petíciós kampánya mellett

vasárnap.hu
-
 20.07.29 07:24Külföld

Őri László, a Baranya Megyei Önkormányzat elnöke a lapnak elmondta, hogy levéllel fordul az önkormányzati érdekképviseletek vezetőihez, hogy tagjaik vegyék...

5 kapcsolódó hír

A székelyek kampányába beszállnak a külföldi testvérvárosok is

hirado.hu
-
 20.07.29 07:31Külföld

Az ötletgazda önkormányzati vezető szerint ez sokat lendíthetne a székely petíció nemzetközi kampányán.

Akár a Balatont is láthatjuk az új Zengő kilátóról

160 millió forintból a Baranya Megyei Önkormányzat beruházásában valósult meg a hétszintes, közel22 méter magas Zengő kilátó.  - A Mecsek legmagasabb csúcsán megépült építmény tetejéről, tengerszint feletti 704 méteres magasságból, 4 méterrel a lombkorona felett nyílik kilátás - mondta el Őri László, a Baranya Megyei…

Renée Zellweger segítségét kérik a székely petíció ügyében

VG
-
 20.07.28 08:18Külföld

A svédországi magyar és számi kisebbség egyeztetésén az merült fel, hogy mivel színésznő édesanyja is számi, az ügy támogatását kérik tőle.

Renée Zellwegert is bevonnák a székely petíció kampányába

ma.hu
-
 20.07.29 07:00Külföld

Svédországban élő, a székely ügyért küzdő magyarság kereste meg a petíció kapcsán a helyi számi kisebbség vezetőit, hogy a közreműködésüket kérjék az aláírásgyűjtéshez.

Zellwegert, Guardiolát és Piquét is bevonnák a kampányba

Magyar Szó
-
 20.07.28 21:43Külföld

Magasabb fokozatba kapcsolt a székely petíció nemzetközi kampánya, amelybe megpróbálják bevonni Renée Zellweger kétszeres Oscar- és négyszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznőt, producert is – ismerteti a keddi Magyar Nemzet.