Händel operája kitár minden ajtót, ablakot

kultura.hu
-
 20.07.16 10:00Zene

Händel népszerű, Agrippina című operáját mutatja be július 17-én a Szegedi Szabadtéri Játékok Pányik Tamás rendezésében. A Szegedi Szimfonikus Zenekart Pál Tamás karmester vezényli, aki szerint az Agrippina kortalan történet a hatalomért folyó intrikákról.

5 kapcsolódó hír

Nyári pezsgés a földvári várban: kiállítással kezdődött a szezon

Duol
-
 20.07.15 14:00Kultúra

Pataki Dezső, a helyi művelődési központ igazgatója, aki a helyszínen zajló kulturális események szervezője is, elegáns óvatossággal szőtte a nyár programtervezetét. Mindenki szerencséjére a tervek meg is valósulhatnak.

További hat estén várja nézőit a Dóm téren a Szabadtéri

Promenad
-
 20.07.16 13:48Megyei

Megnyitja két ingyenes előadásának főpróbáját a közönség előtt, és korábbi sikeres előadásainak vetítésével is készül a Dóm téren a Szegedi Szabadtéri Játékok.

Nyolc estén át várják a nézőket a Szabadtérire

Hódpress
-
 20.07.16 13:03Megyei

Kibővítik a Dóm téren és az Újszegeden tartott előadásokat, mert nagy az érdeklődés, már a főpróbát is közösség előtt tartják meg.

Legyen a színház újra mindenkié! – így tér vissza a Szegedi Szabadtéri Játékok a gyökerekhez

HVG
-
 20.07.16 07:30Színpad

Karantén után, de annak hatása alól nem mentesülve, lassan újraindul a színházi élet. Nem kivétel a Szegedi Szabadtéri Játékok sem, ami mindig is a nyár egyik legjobban várt kulturális eseménye volt. Herczeg Tamással, a Játékok igazgatójával, Zsótér Sándorral és Hegedűs D. Gézával beszélgettünk egy új, izgalmas projektről, arról, hogy hogyan…