A kézisek kézise harmadik helyezettje: Varga István

Magyar Nemzet
-
  20.07.13 15:00 Sport

A kézisek kézise eredményhirdetésén elérkeztünk a dobogóhoz, amelynek harmadik fokán Varga István áll.

9 kapcsolódó hír

A XX. század legjobbja Nagy Lászlót és Varga Istvánt előzte meg

Teol
-
  20.07.14 09:00 Sport

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetése elérkezett a dobogósokhoz.

Tatabányaiak is helyet kaptak minden idők tíz legjobb magyar kézise között

Kemma
-
  20.07.13 20:00 Sport

A legilletékesebbek döntöttek minden idők tíz legjobb magyar férfi kézilabdázójáról. A tizenegy tagú zsűri döntése alapján következzenek a szavazás 3–10. helyezettjei.

Az egykoron Debrecenben kézilabdázó Varga István lett a harmadik helyezett

Haon
-
  20.07.13 16:25 Sport

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játékán, a Kézisek kézisén Varga István érte el a harmadik helyet a szavazatok alapján.

Kézisek kézise: Kovács Péter minden idők legjobbja

NSO
-
  20.07.13 21:00 Kézilabda

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetése elérkezett a dobogóhoz. Minden idők legjobbja Kovács Péter, a második Nagy László, a harmadik Varga István.

Kézisek kézise: Nagy László, a második helyezett

NSO
-
  20.07.13 18:07 Kézilabda

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetése elérkezett a dobogóhoz. Amelynek második fokán Nagy László, a harmadikon Varga István áll. Már csak a győztes kiléte kérdéses; de az is csupán ma estig.

Kézisek kézise: a debreceni Varga Pista a harmadik

Dehir
-
  20.07.13 15:17 Megyei

Debrecen - Egykori és jelenlegi szövetségi kapitányok választották meg minden idők tíz legjobb magyar férfi kézilabdázóját, debreceni sportoló lett a harmadik.

Kézisek kézise: Varga István, a harmadik helyezett

NSO
-
  20.07.13 15:00 Kézilabda

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetésén elérkeztünk a dobogóhoz. Amelynek harmadik fokán Varga István áll.

A Kézisek kézise harmadik helyezettje: Varga István

Origo
-
  20.07.13 14:55 Sport

Játékunk harmadik helyezettje az iszonyatos erejű, elhajlásos gólok mestere.

Íme a Kézisek kézise szavazás 4–10. helyezettjei

Teol
-
  20.07.13 09:00 Sport

A legilletékesebbek, a hazai férfi kézilabda-válogatottat irányító egykori és jelenlegi szövetségi kapitányok döntöttek a Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játékában minden idők tíz legjobb magyar férfi kézilabdázójáról. A tizenegy tagú zsűri döntése alapján következzenek a „Kézisek kézise” szavazás 4…