Új jogszabály és rendkívüli intézkedések

Agroinform
-
  20.07.12 09:00 [N/A]

Január 1-jétől gyorsabb és egyszerűbb lesz az osztatlan közös tulajdon megszüntetése; újabb rendkívüli intézkedésekkel támogatja a borágazatot az EU; indul a 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási csomag második üteme. Az Agroinform.hu heti hírösszefoglalója.

5 kapcsolódó hír

Indul a 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási csomag második üteme

Hétfőn, július 13-ától indul a kormány által a Gazdaságvédelmi Alapból az agrártárca részére rendelkezésre bocsátott, többletforrás terhére meghirdetett Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program (NÉV Program) második üteme – közölte Nagy István agrárminiszter.

Egy nép önbecsülése nem létezhet az agrárium nélkül!

Agrotrend
-
  20.07.12 14:06 Gazdaság

A mezőgazdaság és az élelmiszeripar szereplőinek 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási programot készített elő az agrártárca.

NÉV Program: indul a második ütem

Store Insider
-
  20.07.13 08:54 Gazdaság

Indul a 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási csomag második üteme.

Hétfőtől igényelhetnek támogatást a gazdák

Vásárhely24
-
  20.07.13 08:28 Belföld

Hétfőtől igényelhetnek támogatást a gazdák a Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program második ütemében. A juh- és szarvasmarhatartók, a méhészek, valamint a zöldségtermesztők kérhetnek segítséget. A 25 milliárd forintos programban jelenleg hatmilliárd forintra lehet pályázni. A benyújtási határidő július 27-e – derült ki az M1…

Indul a 25 milliárd forintos válságkezelő támogatási csomag második üteme

OrientPress
-
  20.07.12 11:00 Mezőgazdaság

Hétfőn, július 13-ától indul a kormány által a Gazdaságvédelmi Alapból az agrártárca részére rendelkezésre bocsátott, többletforrás terhére meghirdetett Nemzeti Élelmiszergazdasági Válságkezelő Program (Név Program) második üteme – közölte Nagy István agrárminiszter. Ebben a szakaszban az anyajuh-, illetve a…