Kigyulladt egy szeméttelep Szegednél

Propeller
-
 20.07.11 21:03Baleset-bűnügy

Mintegy ezer négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Szegeden külterületén, a Sándorfalvi úton, a tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk a lángokat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton este az MTI-t. Varga Kitti elmondta, a tűzhöz a szegedi és a hódmezővásárhelyi hivatásos,…

16 kapcsolódó hír

Szeméttelep gyulladt ki Szeged mellett

Infostart
-
 20.07.11 20:30Baleset-bűnügy

A lángok házakat nem veszélyeztetnek.

Kigyulladt egy szeméttelep Szeged mellett

Blikk
-
 20.07.11 20:43Baleset-bűnügy

Mintegy ezer négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Szegeden külterületén, a Sándorfalvi úton, a tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk a lángokat - tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton este az MTI-t.

Bálázógép égett Csabacsűd külterületén

Beol
-
 20.07.11 12:20Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy bálázógép és körülbelül két hektáron a tarló is lángra kapott Csabacsűd külterületén, Eperjes közelében. Az esethez riasztott szarvasi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, majd nekiláttak az utómunkálatoknak.

Halálos előzés a 85-ös úton

Index
-
 20.07.12 09:18Baleset-bűnügy

Vizes úton kezdett előzésbe egy BMW Peresztegnél, megcsúszott, és a szembejövő Opellel ütközött. Az Opel vétlen sofőrje meghalt.

Halálos előzés a 85-ös főúton

A balesetben a vétlen járművezető vesztette életét – értesült az Objektív Hírügynökség a rendőrség közleményéből.

Halálos előzés a 85-ös számú főúton

Police
-
 20.07.12 07:34Baleset-bűnügy

Halálos előzés a 85-ös számú főúton Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 07. 12., v - 07:34 A balesetben a vétlen járművezető vesztette életét.

Fának ütközött egy autó a 41-es főúton Rohodnál

Árokba csúszott és fának ütközött egy személyautó a 41-es főút 33-as kilométerénél, Rohod térségében. A balesethez a baktalórántházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Bálázógép égett Csabacsűd külterületén

Kigyulladt egy bálázógép és körülbelül két hektáron a tarló is lángra kapott Csabacsűd külterületén, Eperjes közelében. Az esethez riasztott szarvasi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, majd nekiláttak az utómunkálatoknak – tájékoztatott a katasztrófavédelem.   Ez is érdekelheti: Árokba hajtott egy gépkocsi Murony térségében, a járművezető felte

Nagy területen égett a tarló Nagyfügeden

A tűzoltók körülhatárolták, majd megfékezték a lángokat, amelyek végül tizenöt-húsz hektár területet érintettek. Nagy területen, tíz-tizenöt hektáron égett a tarló, a lábonálló gabona Nagyfüged külterületén péntek délután.   A gyöngyösi

Nagy területen ég a tarló Nagyfügeden

Nagy területen, tíz-tizenöt hektáron ég a tarló, a lábonálló gabona Nagyfüged külterületén. A gyöngyösi és a hevesi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal és kéziszerszámokkal kezdték meg az oltást. Munkájukat egy erőgép is segíti, amellyel körbetárcsázzák a területet. A helyszínre tart a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Halálos baleset a 85-ösön

A 85-ös számú főúton, Pereszteg irányából Fertőszentmiklós felé közlekedett egy Bmw típusú gépkocsi vezetője július 11-én 19 óra 45 perckor. Közlekedése során a főútvonal 64. kilométerszelvényében, az előtte haladó ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsi előzésébe kezdett. Az előzéskor azonban az erősen nedves útburkolaton a jármű…

Szeméttelep gyulladt ki Szeged mellett

hirado.hu
-
 20.07.11 20:27Baleset-bűnügy

A tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk a lángokat.

Kigyulladt egy szeméttelep

Kemma
-
 20.07.11 20:27Baleset-bűnügy

Mintegy ezer négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Szegeden külterületén, a Sándorfalvi úton, a tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk a lángokat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton este az MTI-t.

Kigyulladt egy szeméttelep

Szoljon
-
 20.07.11 20:27Baleset-bűnügy

Mintegy ezer négyzetméteren égett a hulladék egy szeméttelepen Szegeden külterületén, a Sándorfalvi úton, a tűzoltóknak sikerült körülhatárolniuk a lángokat – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője szombaton este az MTI-t.

Kombájn égett Cún határában, lángra kapott a tarló is

Bama
-
 20.07.11 19:20Baleset-bűnügy

A lánglovagok eloltották a tüzet. A három város egységeinek munkáját erőgép is segítette.

Halálos baleset a 85-ös főúton – két autó frontálisan ütközött Pinnyénél – teljes útzár

Két gépkocsi frontálisan ütközött a főút 64. kilométerénél. A balesetben egy ember életét vesztette és többen megsérültek.