Sarlóval támadt, felfüggesztett börtönbüntetést kapott

A Tatai Járásbíróság büntetővégzésben, tárgyalás mellőzésével az élettársát megsebesítő vádlottal szemben testi sértés bűntettének kísérlete miatt 1 év -3 évre felfüggesztett- börtönbüntetést szabott ki.

4 kapcsolódó hír

Elvágom a torkod, büdös köcsög – ordította a féltékeny férfi, majd megkéselte vetélytársát a győrzámolyi munkásszáll…

Blikk
-
 20.07.06 16:56Baleset-bűnügy

Hat év börtönre ítélte a Győri Törvényszék O. Pétert, aki tavaly júniusban féltékenységből megkéselt egy férfit a győrzámolyi munkásszállón. A targoncás arról is beszélt, hogy a börtönben elégedettek vele. „Nem tudom, mi történt velem akkor” – mondta a tárgyaláson.

Elítélte a Tatai Járásbíróság azt a nőt, akit sarlóval támadt az élettársára

Kemma
-
 20.07.07 16:48Baleset-bűnügy

A Tatai Járásbíróság az élettársát bántalmazó nőt tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben 1 év, végrehajtásában 3 évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

Késsel támadott nyakra, mellkasra a Győr környéki munkásszállón – első fokon hat évet kapott

A Győri Törvényszék elsőfokú ítéletében O. P. I. vádlottat emberölés bűntettének kísérlete miatt hat év – börtönben végrehajtandó – szabadságvesztésre és hat év közügyektől eltiltásra ítélte.

Hat év börtönt kapott a késsel támadó férfi

A vádlott barátnőjével egy Győr környéki munkásszállón lakott további, az ország különböző területeiről, munkavállalás céljából ideérkező személyekkel együtt. A vádlott féltékeny volt barátnőjére és úgy gondolta, hogy a szintén ott lakó sértettel megcsalja, ezért 2019. májusában már egy alkalommal ittas állapotban „vetélytársára” támadt. A vádlott