Tűzveszély. Begyulladhat a kocsiban felejtett kézfertőtlenítő

Az Üzlet
-
  20.07.06 09:10 Gazdaság

A kézfertőtlenítő folyadék hatóanyaga gyúlékony, ezért a nyári melegben veszélyes lehet az autóban hagyni - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára.

6 kapcsolódó hír

Vigyázat: felrobbanhatnak a felforrósodott kézfertőtlenítők

Életforma
-
  20.07.06 13:34 Életmód

Senki ne hagyja kánikulában az autóban a kézfertőtlenítőjét - erre figyelmeztet az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

ITM: alternatív megoldások a hűtőberendezések üzemeltetése terén

NRGreport
-
  20.07.06 12:09 Gazdaság

Gyakorlati képzést indít a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a januárban átadott oktató- és demonstrációs laborban - jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkár csütörtökön, Budapesten.

Kezd kilábalni a mélypontból a kiskereskedelmi forgalom

ProfitLine
-
  20.07.06 13:00 Gazdaság

Kezd kilábalni a koronavírus-járvány okozta áprilisi mélypontból a kiskereskedelmi forgalom - közölte Cseresnyés Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kereskedelempolitikáért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára hétfőn, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) májusi kiskereskedelmi adataira reagálva az M1 aktuális…

Veszélyes az autóban hagyott kézfertőtlenítő – figyelmeztet mindenkit az államtitkár

Blikk
-
  20.07.05 11:00 Belföld

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap.

Vigyázzunk a melegben az alkohol tartalmú kézfertőtlenítőkkel!

OrientPress
-
  20.07.06 13:20 Életmód

„Ha a kézfertőtlenítő-folyadék párologni kezd, elég egy szikra is ahhoz, hogy begyulladjon a gőz – ezért semmiképpen se hagyják az autóban ebben a melegben! Miután leparkoltak, vigyék magukkal a folyadékot, vagy használjanak fertőtlenítő kendőt az autóban” – hívta fel a figyelmet a használattal összefüggő veszélyekre Schanda Tamás, az…

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott kézfertőtlenítők

Hírklikk
-
  20.07.05 15:15 Belföld

Veszélyesek lehetnek az autóban hagyott alkoholtartalmú kézfertőtlenítők – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti államtitkára vasárnap.