Javult a szolgáltatóipari teljesítmény az USA-ban

TőzsdeFórum
-
  20.07.06 20:26 Gazdaság

Nagyot javult júniusban a szolgáltatóipari aktivitás az USA-ban.

6 kapcsolódó hír

Új erőre kap az euróövezet?

okosipar.hu
-
  20.07.05 16:07 Gazdaság

A harmadik negyedévben megindul a gazdasági növekedés az euróövezetben, de a második negyedévi visszaesésnél kisebb meredekséggel a müncheni ifo és a zürichi KOF gazdaságkutató intézet szerint. Az MTI-hez pénteken eljuttatott prognózis úgy ítéli meg, hogy a járványvédelmi korlátozások 8,1 százalékos GDP-csökkenést okoznak az idén az…

Reménykeltő hírek jöttek az amerikai gazdaságról

Napi
-
  20.07.06 18:25 Külföld

Nagyot javult júniusban a szolgáltatóipari aktivitás az Egyesült Államokban két gazdaságkutató intézet, a Markit és az ISM egymástól független és eltérő módszerrel készített felmérései alapján egyaránt - írja az MTI.

Javult a szolgáltatóipari teljesítmény az Egyesült Államokban

ProfitLine
-
  20.07.06 18:30 Külföld

Nagyot javult júniusban a szolgáltatóipari aktivitás az Egyesült Államokban két gazdaságkutató intézet, a Markit és az ISM egymástól független és eltérő módszerrel készített felmérései alapján egyaránt.

Júniusban négy hónapja a legkevésbé gyengült az euróövezeti gazdaság teljesítménye

Mandiner
-
  20.07.05 22:25 Gazdaság

Négy hónapja a legkisebb mértékben gyengült júniusban az euróövezet gazdasági teljesítménye a londoni Ihs Markit gazdaságkutató intézet felmérésének pénteken publikált eredménye szerint. A vizsgált adatok alapján a gazdaságkutatók a harmadik negyedévre már GDP-növekedést helyeztek kilátásba.

Van olyan uniós ország, ahol hatalmas volt májusban a munkanélküliségi ráta

Maszol
-
  20.07.06 09:17 Határtalan

Májusban, a járványvédelmi korlátozások harmadik hónapjában a várakozásoknál kisebb mértékben, de nőtt a munkanélküliségi ráta az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat jelentése szerint.

A vártnál jobban csökkentek májusban a termelői árak az euróövezetben

KamaraOnline
-
  20.07.06 11:11 Gazdaság

Májusban, a járványvédelmi korlátozások bevezetésének harmadik hónapjában a vártnál nagyobb mértékben csökkentek az ipari termelői árak az euróövezetben az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat jelentése alapján.