Hatóság félrevezetése miatt felel az, aki valótlan bejelentést tesz

A Nyíregyházi Járási Ügyészség a napokban emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki tavaly novemberben a 112-es segélyhívó számra olyan valótlan bejelentést tett, miszerint a lakóházába ismeretlen személy betört, és ellopott egy tűzhelyet valamint egy ruhákkal teli bőröndöt.

8 kapcsolódó hír

Vádat emeltek a sorozatbetörők ellen

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség többrendbeli üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik együtt és külön-külön is betöréseket követtek el Szankon. Egyikük éjjel egy idős asszonyra rá akarta törni a házat, neki minősített magánlaksértés miatt is felelnie kell. A vád szerint a…

Sorozatos betörések miatt emeltek vádat egy kanizsai férfi ellen

Zaol
-
 20.07.04 07:00Baleset-bűnügy

Meglopta és meg is verte saját anyját az a fiatal kanizsai férfi, aki ellen ezért és még számos betöréses lopás miatt emeltek vádat a napokban.

Veszprémi gázrobbanás: két férfi a felelős?

Veol
-
 20.07.03 07:00Baleset-bűnügy

Vádat emelt a Veszprémi Járási Ügyészség egy 41 és egy 55 éves férfival szemben egy tavaly januárban Veszprémben bekövetkezett gázrobbanás miatt.

Szagra mentek a drogériák fosztogatói

Sonline
-
 20.07.03 18:36Baleset-bűnügy

A Nagyatádi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt emelt vádat egy 66 éves nőből és két férfiból álló pécsi társaság ellen, akik drogériák kifosztására szakosodtak.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki egy másik autó rendszámát szerelte fel a kocsijára

A Pápai Járási Ügyészség egyedi azonosító jel meghamisításának bűntette miatt emelt vádat azzal a 29 éves férfival szemben, aki, hogy gépkocsijával közlekedni tudjon, arra egyik másik jármű rendszámtábláit szerelte.

Csak bosszút akart állni a nőn, és valahogy rákenni a lopást

Szon
-
 20.07.03 10:08Baleset-bűnügy

A Nyíregyházi Járási Ügyészség a napokban emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki tavaly novemberben a 112-es segélyhívó számra olyan valótlan bejelentést tett, miszerint a lakóházába ismeretlen személy betört, és ellopott egy tűzhelyet valamint egy ruhákkal teli bőröndöt.

Elrendelték a letartóztatását annak a fiatal nőnek, aki idős férfiaktól csalt ki több millió forintot

Feol
-
 20.07.03 15:18Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség minősített csalás bűntette és további bűncselekmények miatt indítványozta annak a 26 éves nőnek a letartóztatását, aki idős férfiakat tévesztett meg, és tőlük több millió forintot csalt ki.

Többször is betörtek saját szomszédjukhoz

Hiros
-
 20.07.03 09:07Baleset-bűnügy

​A Kiskunhalasi Járási Ügyészség többrendbeli üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik együtt és külön-külön is betöréseket követtek el Szankon. Egyikük éjjel egy idős asszonyra rá akarta törni a házat, neki minősített magánlaksértés miatt is felelnie kell.