Kigyulladt egy tároló Debrecenben

Dehir
-
  20.07.02 22:36 Baleset-bűnügy

Debrecen - Az épületben egy ember tartózkodott, akit a tűzoltók átadtak a mentőknek.

5 kapcsolódó hír

Égett egy autó Csörögön

Kigyulladt egy személygépkocsi Csörögön, a Komáromi utcában,. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a váci hivatásos tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egység eloltotta a lángokat és visszahűti az autó felhevült alkatrészeit. A helyszínen vannak a váci önkéntes tűzoltók is.

Hatalmas lángokban égett egy kisteherautó a Plázánál

Pécs Aktuál
-
  20.07.02 16:22 Baleset-bűnügy

Olvasónk fotója Mint írják, a helyi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, és egy vízsugárral megvédték az egyik közeli épületet is attól, hogy lángra kapjon.

Kigyulladt egy tároló Debrecenben

Kigyulladt egy családi ház udvarán álló, húsz négyzetméteres, fafalazatú, hullámpala fedésű tárolóépület Debrecenben, a Nyírfa utcában. A városi hivatásos tűzoltók két vízsugárral előbb körülhatárolták, majd megfékezték a tüzet. Az épületben egy ember tartózkodott, akit a tűzoltók átadtak a mentőknek vizsgálatra.

Nyolcvan bála égett le Kenyeriben

Nyugat
-
  20.07.02 17:07 Baleset-bűnügy

A sárvári hivatásos. valamint a kenyeri és pápoci önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat.

Kisteherautó lángolt Pécsett, a Kertvárosban

Pécsi Újság
-
  20.07.02 16:01 Baleset-bűnügy

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó csütörtökön délután Pécsett, a Megyeri út és a Bókai János utca kereszteződésénél.  A helyi hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet, és egy vízsugárral megvédték az egyik közeli épületet is attól, hogy lángra kapjon.Személyi sérülésről egyelőre nem érkezett hír.