Fotók érkeztek az újbudai halálos motorbalesetről

ATV
-
  20.07.02 16:33 Baleset-bűnügy

A Bocskai és a Fehérvári út kereszteződésében ütközött össze egy teherautó egy motorossal. A mentősök nem tudták a motoros életét megmenteni, a helyszínen meghalt.

6 kapcsolódó hír

Két személyautó ütközött össze Vértesszőlősön

Kemma
-
  20.07.01 20:09 Baleset-bűnügy

A helyszínre érkező tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. A helyszínre mentők is érkeztek. A forgalom jelenleg csak egy sávon halad.

Három autó ütközött össze az Erzsébet hídon

Ittlakunk
-
  20.07.02 16:56 Baleset-bűnügy

Három személyautó ütközött az Erzsébet hídon, a budai hídfő közelében csütörtökön késő délután.A fővárosi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, s megkezdték azok szétválasztását, írta a katasztrófavédelem pár perccel öt óra előtt.  

Két autó karambolozott Zsombón

Két személyautó ütközött össze Zsombón, a Szegedi úton, a Szatymazi út kereszteződésének közelében. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Két gépkocsi ütközött össze a 4-es főúton Monornál

Két személyautó ütközött össze a 4-es főúton, Monor térségében. A balesethez riasztott monori hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járműveket. Az autók forgalmi akadályt képeznek, az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Két autó karambolozott Zsombón

Origo
-
  20.07.02 10:19 Baleset-bűnügy

Teljes szélességében lezárták az utat.

Halálos baleset: személykocsival ütközött egy kamion, majd felborult – egy ember meghalt

Parameter
-
  20.07.02 09:37 Baleset-bűnügy

Egy személyautó és egy kamion ütközött a privigyei járásbeli Nitrica község kataszterében, amely során utóbbi jármű felborult. A helyszínre kiérkező tűzoltóknak egy személyt kellett kiszabadítaniuk a kamion roncsai alól, az életét azonban már nem tudták megmenteni. A helyszínelés, valamint a roncsok eltakarításának idejére az…