Úgy tűnik, valami fontos dologban egyetért a kormány és a főváros

ATV
-
  20.06.26 13:42 Belföld

Az MTÜ vezérigazgatója Guller Zoltán foglalta össze a Bálnával kapcsolatos terveket, amivel Karácsony Gergelyék is egyetértnek.

3 kapcsolódó hír

Itt a kormány új, turizmusért felelős embere

Portfolio
-
  20.06.27 09:02 Gazdaság

Két éves időtartamra jelölt ki Rogán Antal kabinetfőnők, a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok elvégzésére új miniszteri biztost, dr. Guller Zoltán személyében - derül ki a pénteki Magyar Közlönyből. Az új miniszteri biztos jelenleg a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

Turista hajókikötőt csinálnak a Bálna épületéből

Hírklikk
-
  20.06.27 12:10 Belföld

A Bálna olyan turisztikai kikötőhely lesz, amely úgy szolgálja ki az országba érkező szállodahajókat, mint egy repülőtér. Itt lesz az érkezés és az indulás is a turisták számára – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója podcastjában.

Itt a kormány régi-új, turizmusért felelős embere

hírbalaton
-
  20.06.28 05:41 Belföld

Két éves időtartamra jelölt ki Rogán Antal kabinetfőnők, a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok elvégzésére új miniszteri biztost, dr. Guller Zoltán személyében – derül ki a pénteki Magyar Közlönyből. Az új miniszteri biztos jelenleg a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója – írja a portfolio.hu.   Máris felá