Nobel-díjasok a korlátozásoktól féltik a demokráciát

Demokrata
-
  20.06.25 14:07 Külföld

A levelet körülbelül hetven demokráciapárti szervezet is támogatásáról biztosította.

6 kapcsolódó hír

A Nobel-díjasok szerint a járványügyi korlátozások veszélyeztetik a demokráciát

ATV
-
  20.06.25 14:41 Külföld

Fenyegetést jelentenek az emberi és politikai jogok érvényesülésére a koronavírus-járvány terjedésének feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások - figyelmeztetett többek között tucatnyi Nobel-díjas személyiség egy csütörtökön közzétett nyílt levélben.

Nobel-díjasok elmondják, hogyan veszélyezteti a koronavírus a demokráciát

Librarius
-
  20.06.26 11:59 Tudomány

Fenyegetést jelentenek az emberi és politikai jogok érvényesülésére a koronavírus-járvány terjedésének feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások – figyelmeztetett többek között tucatnyi Nobel-díjas személyiség egy csütörtökön közzétett nyílt levélben. A levelet több mint ötszázan írták alá, köztük a Nobel-díjas Lech Walesa egykori lengyel…

Nobel-díjasok figyelmeztettek, hogy a korlátozások veszélyeztetik a demokráciát

Jogászvilág
-
  20.06.25 16:23 Külföld

Fenyegetést jelentenek az emberi és politikai jogok érvényesülésére a koronavírus-járvány terjedésének feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások - figyelmeztetett többek között tucatnyi Nobel-díjas személyiség egy csütörtökön közzétett nyílt levélben.

Nobel-díjasok figyelmeztetnek, hogy a korlátozások veszélyeztetik a demokráciát

Hírklikk
-
  20.06.25 16:06 Külföld

Fenyegetést jelentenek az emberi és politikai jogok érvényesülésére a koronavírus-járvány terjedésének feltartóztatása érdekében elrendelt korlátozások – figyelmeztetett többek között tucatnyi Nobel-díjas személyiség egy csütörtökön közzétett nyílt levélben.

Nobel-díjasok arra figyelmeztetnek, hogy az új koronavírus miatti korlátozások veszélyeztetik a demokráciát

Parameter
-
  20.06.25 15:09 Külföld

A levelet több mint ötszázan írták alá, köztük a Nobel-díjas Lech Walesa egykori lengyel államfő és Szvetlana Alekszijevics belorusz író, illetve Carl Bildt volt svéd külügyminiszter, valamint a korábbi lett és mozambiki elnök, Vaira Vike-Freiberga és Joaquim Chissano. "Még egyes demokratikusan megválasztott kormányok is olyan rendkívüli jogkörökke

Nobel-díjasok arra figyelmeztetnek, hogy a korlátozások veszélyeztetik a demokráciát

ma.hu
-
  20.06.25 14:35 Külföld

A levelet több mint ötszázan írták alá, köztük a Nobel-díjas Lech Walesa egykori lengyel államfő és Szvetlana Alekszijevics belorusz író, illetve Carl Bildt volt svéd külügyminiszter, valamint a korábbi lett és mozambiki elnök, Vaira Vike-Freiberga és Joaquim Chissano.