Karácsony Budapestre csábítaná a belföldi turistákat

ATV
-
 20.06.25 21:58Belföld

A főpolgármester kedvezményekkel indítaná be a szezont.

16 kapcsolódó hír

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester

Startlap Utazás
-
 20.06.26 07:03Utazás

A főváros turizmusának újraélesztése érdekében jön egy számtalan kedvezményt tartalmazó kártya, melyet minden magyar állampolgár igénybe vehet majd.

Kedvezményes turistakártyát kínál Budapest a magyaroknak

Napi.hu
-
 20.06.25 20:33Belföld

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester, a Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások és ingyenes fürdőbelépésre is feljogosít - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel.

Restart Budapest kártyával csábítják a fővárosba a belföldi turistákat

24.hu
-
 20.06.25 20:29Belföld

A kártyával a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások is.

Új kedvezménykártyával, hatalmas akciókkal várja Budapest a turistákat

Portfolio
-
 20.06.25 20:44Gazdaság

A város régi adóssága, hogy a rakpartok hasznosítása egyoldalú: a jelentős gépjárműforgalom és a turistahajók, szállodahajók horgonyzása lehetetlenné teszi, hogy a városlakók számára a rakpart közösségi célokra használható legyen, ezen kíván változtatni Budapest vezetése – erről tett bejelentést Karácsony Gergely főpolgármester a…

Karácsony Gergely bejelentette: hatalmas kedvezményekkel várják a turistákat

Blikk
-
 20.06.25 20:08Belföld

re hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester, a Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások – közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-vel.

A Restart Budapest kártya segítségével lendítenék fel a budapesti turizmust

Óbuda Most
-
 20.06.26 17:58Belföld

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester, a Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások. A főpolgármester a turizmus újraindításáról rendezett csütörtöki beszélgetésen bejelentette: egyeztetést kezdeményez a Magyar Turisztikai…

Megtiltanák a turistahajók kikötését Budapest belvárosában

RTL Klub
-
 20.06.25 18:27Bulvár

Megtiltanák a turista- és szállodahajók kikötését Budapest belvárosában - ezt Karácsony Gergely főpolgármester nyilatkozta az RTL Híradónak. A tervek szerint a Bálnánál lehetne az új kikötő. A Mahart ügyvezetője azt mondja, lehet szó kompromisszumról, de az évi több százezer turista kiszolgálása nem képzelhető el kizárólag a belvároson…

Emberkísérlet folyik a budapesti közlekedőkkel

BorsOnline
-
 20.06.25 18:15Belföld

Az üres biciklisávok és az emiatt kialakult dugók után most újabb húzással üzent hadat a budapesti autósoknak Karácsony Gergely főpolgármester: négy kerületben is drágul a parkolás.

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely

OrientPress
-
 20.06.26 08:00Belföld

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester, a Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások – közölte a Főpolgármesteri Hivatal csütörtökön az MTI-vel.

Anyáznak a pesti autósok: drágulnak a díjak, és este 11-ig fizetni kell a parkolásért?

Ripost
-
 20.06.26 05:30Belföld

Jöhet a 800 forintos parkolás, amit Gyurcsány embere, Niedermüller Péter 7. kerületi polgármester belengetett! Egy nappal a fővárosi díjemelés után Niedermüller kerülete megtárgyalta, hogy felemelik a díjakat, kiterjesztik este 11 óráig a fizetős időszakot, és további díjemelésre kérik a fővárost!

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely

Turizmus Online
-
 20.06.26 00:00Utazás

A Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások.

Nagy kedvezményekkel csábítja Budapestre a belföldi turistákat a főpolgármester

Debreceni Nap
-
 20.06.26 01:23Megyei

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester, a Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások – közölte a Főpolgármesteri Hivatal. Azt írták, a főpolgármester a turizmus újraindításáról rendezett csütörtöki beszélgetésen bejelentette:…

Karácsony Budapestre csábítaná a belföldi turistákat

Mandiner
-
 20.06.25 20:23Belföld

Indul a Restart Budapest kártya.

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester

ma.hu
-
 20.06.25 20:15Belföld

A budapesti turizmus újraindításának fontos eszköze lehet a Restart Budapest kártya, amely a főváros és a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közös akciójaként decemberig vehető igénybe.

Budapestre hívja a belföldi turistákat Karácsony Gergely főpolgármester

hirado.hu
-
 20.06.25 20:01Belföld

A Restart Budapest Carddal a szokásos turistakedvezmények mellett nagy kedvezménnyel vehetők igénybe szállodai szolgáltatások.