Szoboszlai Dominik ismét gólt szerzett

Infostart
-
  20.06.24 23:00 Sport

Bár a huszadik percben hátrányba került, végül - többek között Szoboszlai Dominik góljával - 7-2-re győzött a Rapid Wien vendégeként a címvédő és éllovas Salzburg az osztrák labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján.

5 kapcsolódó hír

Osztrák Bundesliga: Rapid Wien–Red Bull Salzburg – élőben az NSO-n!

NSO
-
  20.06.24 20:18 Foci

Rapid Wien–Red Bull Salzburg találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

NB I: Kisvárda–Puskás Akadémia élőben az NSO-n!

NSO
-
  20.06.24 18:52 Foci

Kisvárda–Puskás Akadémia találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

NB I: Budapest Honvéd–Kaposvár – élőben az NSO-n!

NSO
-
  20.06.24 18:45 Foci

Budapest Honvéd–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Idegenben mészárolt a Red Bull Salzburg

FociClub
-
  20.06.24 20:54 Sport

A mérkőzés embere ezúttal is Szoboszlai Dominik volt.

NB I: Kisvárda-Puskás Akadémia - közvetítés

Csakfoci
-
  20.06.24 04:45 Foci

A kiesés ellen harcoló Kisvárda fogadja a Puskás Akadémiát, amely még harcban áll a dobogóért. Kövesd élőben a csakfoci.hu-n a meccs legfontosabb pillanatait!