WHO: a járvány gazdasági és politikai válság is

Demokrata
-
  20.06.22 14:13 Külföld

A koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is.

4 kapcsolódó hír

A világjárvány nemcsak egészségügyi válságot okoz

Piac és Profit
-
  20.06.22 15:04 Életmód

A koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is - jelentette ki a WHO főigazgatója hétfőn a dubaji székhelyű Kormányzati Világtalálkozó virtuális konferenciáján.

Brutális számokat közölt a WHO feje: ez még nagyon kemény menet lesz

Pénzcentrum
-
  20.06.22 20:02 Belföld

A koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is - jelentette ki a WHO főigazgatója hétfőn a dubaji székhelyű Kormányzati Világtalálkozó

WHO: a koronavírus-járvány sokkal több egy egészségügyi krízisnél

VG
-
  20.06.22 16:05 Gazdaság

A járvány első egymillió fertőzöttjét három hónap alatt regisztrálták, most az elmúlt nyolc napban regisztráltak egymillió új fertőzöttet.

Meghaladta világszerte a 9 milliót az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma

Parameter
-
  20.06.22 20:58 Határtalan

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója hétfőn kijelentette, hogy a koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is. Leszögezte, hogy a járvány átpolitizálása súlyosbította a helyzetet. A főigazgató úgy vélte,…