WHO: a járvány gazdasági és politikai válság is

Demokrata
-
 20.06.22 14:13Külföld

A koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is.

4 kapcsolódó hír

WHO: a koronavírus-járvány sokkal több egy egészségügyi krízisnél

vg.hu
-
 20.06.22 16:05Gazdaság

A járvány első egymillió fertőzöttjét három hónap alatt regisztrálták, most az elmúlt nyolc napban regisztráltak egymillió új fertőzöttet.

A világjárvány nemcsak egészségügyi válságot okoz

Piac és Profit
-
 20.06.22 15:04Életmód

A koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is - jelentette ki a WHO főigazgatója hétfőn a dubaji székhelyű Kormányzati Világtalálkozó virtuális konferenciáján.

Brutális számokat közölt a WHO feje: ez még nagyon kemény menet lesz

Pénzcentrum
-
 20.06.22 20:02Belföld

A koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is - jelentette ki a WHO főigazgatója hétfőn a dubaji székhelyű Kormányzati Világtalálkozó

Meghaladta világszerte a 9 milliót az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma

Parameter
-
 20.06.22 20:58Határtalan

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója hétfőn kijelentette, hogy a koronavírus-járvány sokkal több egészségügyi krízisnél, gazdasági és társadalmi válságról van szó, egyes országokban pedig politikairól is. Leszögezte, hogy a járvány átpolitizálása súlyosbította a helyzetet. A főigazgató úgy vélte,…