Ősrégi Nokiáján küldött SMS-ben kérte meg Orbán az olasz Liga vezetőjét, hogy az olasz miniszter…

168 Óra Online
-
 20.06.15 11:37Mobiltech

SMS-üzenetet küldött Orbán Viktor Matteo Salvininek, a Liga vezetőjének, azt kérve, hogy mondja meg Giuseppe Conte olasz miniszterelnöknek, a visegrádiak támogatják Olaszország európai megsegítését. De azt is kérte, hogy az olasz kormányfő is támogassa a visegrádi országok törekvéseit

4 kapcsolódó hír

Az olasz ellenzék elutasította Conte kérését, nem kérik a visegrádi országok segítségét

Mandiner
-
 20.06.14 17:37Külföld

Giorgia Meloni, a jobboldali Olasz Testvérek elnöke provokációnak nevezte Conte kijelentéseit és a többi ellenzéki párt is elutasította a miniszterelnök ajánlatát, aki a segítségért cserébe azt ígérte, nyilvánosan elismeri az ellenzék közreműködését.

Conte: Olaszországnak a járvány lehetőség is

HVG
-
 20.06.13 15:05Gazdaság

Olaszországban a koronavírus-járvány okozta válságot a reformok bevezetésére kell kihasználni – vélekedett Giuseppe Conte olasz kormányfő.

A visegrádi négyek segítségével szerezne pénzt Giuseppe Conte

VG
-
 20.06.14 12:33Gazdaság

Az olasz ellenzék azonban elutasította a kormányfő kérését, hogy a visegrádi országok segítségét kérjék az EU-forrásokhoz.

Orbán Viktor: A visegrádiak támogatják Olaszország európai megsegítését

BorsOnline
-
 20.06.15 12:05Belföld

SMS-üzenetében Orbán Viktor arra kérte Matteo Salvinit, a Liga vezetőjét, hogy továbbítsa ezt a magyar álláspontot Giuseppe Conte miniszterelnöknek, valamint azt a kérését is, hogy az olasz kormányfő is támogassa a visegrádi országok törekvéseit.