RTL Híradó: végstádiumos, magatehetetlen nőt küldtek haza a kórházból, borzalmas kínok után me…

168 Óra Online
-
  20.06.12 18:52 Baleset-bűnügy

Hazaküldtek egy idős nőt áprilisban, az ágyfelszabadítások idején a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból annak ellenére, hogy végstádiumos, magatehetetlen beteg volt – erről számolt be az RTL Klub híradója. 

11 kapcsolódó hír

Hazaküldték a kórházból, majd 6 nap után visszakerült, és másnap meghalt egy súlyos beteg nő

A lánya próbálta ellátni, de az asszonynak szörnyű fájdalmai voltak.

Strasbourgi pert indít a kórházkiürítés miatt a Magyar Helsinki Bizottság

Napi
-
  20.06.13 12:14 Baleset-bűnügy

Április közepén Kásler Miklós miniszter utasítására néhány nap alatt a kórházi ágyak 50, majd 60 százalékát kellett szabaddá tenni, betegek százait kellett hazaszállítani. Rengetegen maradtak szakszerű ellátás nélkül, köztük egy idős nagybeteg, aki hat napig szenvedett otthonában, majd miután visszavitték a kórházba, meghalt. Az elhunyt…

Hat nap szenvedés után vették vissza a 79 éves asszonyt a Jahn Ferenc kórházba, másnap meghalt

Blikk
-
  20.06.12 19:24 Baleset-bűnügy

Embertelenül szenvedett, éjszakákon át kiabált a fájdalomtól, méltatlan körülmények között halt meg – mondta lánya arról a 79 éves asszonyról, akit április közepén küldtek haza a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból.

Strasbourgba viszik egy kórházból hazaküldött, majd elhunyt nő ügyét

HVG
-
  20.06.13 10:06 Baleset-bűnügy

Magatehetetlen volt, amikor hazaküldték a kórházi ágyak kiürítése idején, lánya nem kapott tájékoztatást az ápolásához, alig egy hét múlva meghalt egy idős nő még áprilisban. Ügyét most a strasbourgi emberi jogi bíróságra viszik, hogy kiderüljön: sérült-e a nő élethez és emberhez méltó bánásmódhoz való joga.

A történet szempontjából mindegy, hogy Németh Athina mentős vagy nem

Hírklikk
-
  20.06.13 06:27 Baleset-bűnügy

Egy idős nőt annak ellenére bocsátottak haza áprilisban, a kórházkiürítés idején, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból, hogy végstádiumos, magatehetetlen beteg volt. A nőnek borzalmas szenvedéseket kellett kiállnia, mielőtt meghalt. 

Hazaküldték a kórházból, majd 6 nap után visszakerült, másnap meghalt

RTL Klub
-
  20.06.12 17:00 Baleset-bűnügy

Embertelenül szenvedett, éjszakákon át kiabált a fájdalomtól, méltatlan körülmények között halt meg. Ezt mondta lánya arról a 79 éves asszonyról, akit április közepén küldtek haza a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból. A nő vesedaganattal, tüdőgyulladással, trombózissal, demenciával küzdött, de lánya szerint a kórház kiürítések miatt nem…

Daganatos, demens nőt küldtek haza a kórházból, hat napon át szenvedett, majd visszakerülve meghalt

Magyar Hang
-
  20.06.12 22:19 Baleset-bűnügy

Az ágyfelszabadításra hivatkozva küldték haza az idős, rákos beteget, a hozzátartozók a strasbourgi bíróságon keresik az igazukat.

Hazaküldték a végstádiumos, demens nőt a kórházkiürítések idején, kínok között halt meg

Borsod24
-
  20.06.13 07:42 Baleset-bűnügy

A magatehetetlen, végstádiumos nő is a hazaküldés sorsára jutott az áprilisi kötelező kórházkiürítések idején. Bár később mindenképpen elhunyt volna a kórházban is, a hölgy lánya szerint ez igazi embertelenség volt édesanyjával szemben. Ez nem kamuvideó, az érintett Strasbourgig elmenne az üggyel, mivel megtagadták a betegellátást tőlük. Egy…

A Helsinki társelnöke: a történet szempontjából mindegy, hogy Németh Athina mentős vagy nem

PécsiStop
-
  20.06.13 06:27 Baleset-bűnügy

Egy idős nőt annak ellenére bocsátottak haza áprilisban, a kórházkiürítés idején, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból, hogy végstádiumos, magatehetetlen beteg volt. A nőnek borzalmas szenvedéseket kellett kiállnia, mielőtt meghalt. 

Hazaküldték a végstádiumos, demens nőt, szörnyű kínokat élt át

Index
-
  20.06.12 18:07 Baleset-bűnügy

A Dél-pesti Kórház szerint már gyógyíthatatlan volt, amikor áprilisban a kórházkiürítés miatt hazaküldték. A család Strasbourgig is elmenne.

6 nap után meghalt a beteg, akit a kórházkiürítés miatt küldtek haza

Pesti Hírlap
-
  20.06.12 17:49 Baleset-bűnügy

Vesedaganattal, tüdőgyulladással, trombózissal és demenciával sem maradhatott benn. Embertelenül szenvedett, éjszakákon át kiabált a fájdalomtól, méltatlan körülmények között halt meg. Ezt mondta lánya arról a 79 éves asszonyról, akit április közepén küldtek haza a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházból. A nő vesedaganattal, tüdőgyulladással,…