Nagy bajba kerülhet egy kontinens, ha még sokáig nem készül el a koronavírus-vakcina

Piac és Profit
-
 20.06.11 15:51Gazdaság

Afrikában a vakcina kifejlesztéséig vélhetően folyamatosan, gyorsuló ütemben emelkedni fog a koronavírus-fertőzöttek száma - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet afrikai regionális igazgatója genfi sajtótájékoztatóján, Dél-Afrikát, Kamerunt és Algériát emelve ki a járvány gócaiként a kontinensen.

4 kapcsolódó hír

Gyorsan nőhet a fertőzésszám a vakcina kifejlesztéséig Afrikában

hirado.hu
-
 20.06.11 15:21Külföld

A járvány gócai Dél-Afrika, Kamerun és Algéria.

WHO: gyorsuló ütemben söpör majd végig a koronavírus egy komplett kontinensen

Portfolio
-
 20.06.11 15:02Gazdaság

Afrikában a vakcina kifejlesztéséig vélhetően folyamatosan, gyorsuló ütemben emelkedni fog a koronavírus-fertőzöttek száma - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) afrikai regionális igazgatója csütörtökön genfi sajtótájékoztatóján, Dél-Afrikát, Kamerunt és Algériát emelve ki a járvány gócaiként a kontinensen.

Koronavírus: Afrikán csak a vakcina segíthet

HáziPatika
-
 20.06.11 16:13Egészség

Afrikában a vakcina kifejlesztéséig vélhetően folyamatosan, gyorsuló ütemben emelkedni fog a koronavírus-fertőzöttek száma - jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) afrikai regionális igazgatója mai sajtótájékoztatóján.

WHO: a vakcina kifejlesztéséig vélhetően gyorsuló ütemben nő majd a fertőzésszám Afrikában

Parameter
-
 20.06.11 15:58Határtalan

"Noha az afrikai esetek csupán kevesebb mint 3 százalékát teszik ki világviszonylatban a koronavírus-fertőzéseknek, nyilvánvaló, hogy a járvány itt gyorsulni fog" - jelentette ki Matshidiso Moeti. "Tartok tőle, hogy meddig nem jutunk hatékony vakcinához, a térségben (a koronavírus-fertőzések) folyamatos növekedésével kell számolni, bizonyos…