Több száz gyermek kapott élelmiszeradományt Pécsen

Bama
-
 20.06.10 17:14Belföld

Baranya megyébe csaknem 4 tonnányi felajánlás érkezett a Coop Segély Alapítvány jóvoltából.

5 kapcsolódó hír

Négy tonna élelmiszer-adományt kaptak az állami gondozott baranyai gyermekek

PécsiStop
-
 20.06.10 18:29Megyei

Országszerte 87 tonna élelmiszer-adománnyal segíti összesen 25 millió forint értékben az állami gondozott, különleges ellátást igénylő gyermekeket a COOP Segély Alapítvány, melynek kamionja szerdán érkezett Pécsre.

Élelmiszeradomány a gyerekeknek

Teol
-
 20.06.10 18:10Megyei

Két és fél millió forint értékben harminchárom tonna élelmiszert vehetett át tegnap a Coop Segély Alapítványtól a Tolna Megyei Gyermekvédelmi Központ.

Csaknem négyszáz baranyai gyermek számára juttatott élelmiszeradományt egy hazai üzletlánc

Pécsi Újság
-
 20.06.10 16:15Megyei

Mintegy 90 tonnányi alapélelmiszereket tartalmazó adományt nyújt a Coop Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. az állami gondozásban nevelkedő 8268 különleges ellátást igénylő gyermekeknek. A járványhelyzet a szociális ellátórendszert is új feladatok elé állította, ezek ellátását igyekszik segíteni az összesen 25 millió forint értékű…

Állami gondozott gyerekek kaptak segítséget

Pécs Aktuál
-
 20.06.10 14:28Belföld

Nem csupán az adományozás volt a fontos ma, hanem fel akarják hívni a közvélemény figyelmét arra, hogy még ezekben a nehéz időkben is milyen fontos, hogy a hátrányosabb helyzetből induló, különleges szükségletű gyermekeket és az őket gondozókat is támogassák - mondta az alapítvány vezetője. Ezért 25 millió forint értékű adományt fognak a…

Újabb 400 000 forint értékű adomány a Széchenyivárosi általános iskolák diákjai számára

Hiros
-
 20.06.09 17:25Megyei

A koronavírus okozta veszélyhelyzet új kihívás elé állította alapítványunkat is. Ebben a helyzetben mi is igyekszünk helytállni és segíteni a vírus okozta fertőzés elleni védekezésben. Ehhez a munkához járul hozzá a Garaczi Margit (Margó) alapította, Önzetlen Segítők facebook csoportját alkotó közösség.