De mi köze van a költségvetésnek a MÁP Pluszhoz és az új MNB-alelnökhöz?

MFor
-
 20.06.08 17:09Gazdaság

Nagyon is sok. A szerdától a parlamentben tárgyalandó 2021-es költségvetési törvényjavaslatnak ugyanis fontos eleme, hogy a lejáró adósságokat lehetőleg minél több lakossági állampapírból, azok között is mindenekelőtt az egy éve debütált szuperkötvényből, a MÁP Pluszból kell finanszírozni. Az új MNB-alelnökjelölt, Virág Barnabás keddi,…

6 kapcsolódó hír

Fontos hét: költségvetés és új MNB-alelnök

Privátbankár
-
 20.06.08 17:20Gazdaság

A szerdától a parlamentben tárgyalandó 2021-es költségvetési törvényjavaslat lényeges eleme, hogy a lejáró adósságokat lehetőleg minél több lakossági állampapírból, azok között is mindenekelőtt az egy éve debütált szuperkötvényből, a MÁP Pluszból kell finanszírozni. Az új MNB-alelnökjelölt, Virág Barnabás keddi, gazdasági…

MNB-alelnökjelölt: a harmadik negyedévtől megindulhat az erőteljesebb kilábalás

Infostart
-
 20.06.09 12:37Gazdaság

Támogatta az Országgyűlés Gazdasági bizottsága Virág Barnabás kinevezését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöki posztjára.

Támogatja Virág Barnabás MNB-alelnökségét a gazdasági bizottság

Az Üzlet
-
 20.06.09 12:58Gazdaság

Az Országgyűlés Gazdasági bizottsága támogatta Virág Barnabás kinevezését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöki posztjára keddi ülésén.

Támogatta az Országgyűlés Gazdasági bizottsága az MNB új alelnökének kinevezését

hirado.hu
-
 20.06.09 13:48Belföld

Támogatta az Országgyűlés Gazdasági bizottsága Virág Barnabás kinevezését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöki posztjára keddi budapesti ülésén.

Igent mondott a gazdasági bizottság az MNB új alelnökére

VG
-
 20.06.09 13:37Pénzügy

Az MNB ügyvezető igazgatójaként dolgozó alelnökjelölt a bizottsági meghallgatáson értékelte a magyar gazdaság helyzetét.