Kezdőknek is hasznos a budapesti bringaútvonalakat mutató térkép

Travelo
-
 20.06.04 10:46Utazás

Természeti, építészeti, kulturális látnivalókat fűz fel a legújabb térkép, amelynek útvonalait a kerékpárosokra szabták.

6 kapcsolódó hír

Budapesten is lehet ám biciklivel kirándulni - mutatjuk, merre

Infostart
-
 20.06.05 06:14Életmód

A Magyar Kerékpárosklub - kihasználva a járványidei bringás robbanást is - kerékpáros "túraajánlatokkal" jelentkezik budapestieknek, térképpel.

Merre bringázzunk a városban? – bárki által könnyen bejárható, izgalmas útvonalak végre egy térképen

WeLoveBudapest
-
 20.06.04 11:00Életmód

Térképet készített a budapesti bringás körutakról a Kerékpárosklub – bárki által bejárhatóak és izgalmas látnivalókat is tartogatnak.

Biciklis térképet készített a kerékpárosklub Budapest felfedezésére

Ittlakunk
-
 20.06.05 09:30Budapest 01. ker

Biciklivel bejárható bringaútvonalak térképét állította össze a Magyar Kerékpárosklub Budapesten.A városi bringakörök térképe a kijelölt kerékpáros útvonalakat, az új bringasávokat és a kevésbé ismert természeti vagy építészeti, kulturális látnivalókat gyűjtötte össze Kelet-Pesttől a Normafáig, az északi M0-ás hídtól a déli M0-ás…

Kezdők számára állított össze fővárosi bringás térképet a Kerékpárosklub

NullHatEgy
-
 20.06.04 10:02Kultúra

Bárki által, bármilyen kerékpárral bejárható városi bringaútvonalak térképét állította össze a Kerékpárosklub Budapesten. A városi bringakörök térképe kijelölt kerékpáros útvonalakat, kevésbé ismert természeti vagy építészeti, kulturális látnivalókat fűznek fel Kelet-Pesttől a Normafáig, az északi M0-ás hídtól a déli M0-ás hídig. Indulj el akár már

Bringás városnézéshez készült digitális térkép Budapesten

Turizmus Online
-
 20.06.05 08:02Utazás

Bárki által, bármilyen kerékpárral bejárható városi bringaútvonalak térképét állította össze a Kerékpárosklub Budapesten látnivalókat, házleírásokat is feltüntetve.

Városi bringaútvonalak térképen

Turizmus.com
-
 20.06.04 10:04Utazás

Bárki által, bármilyen kerékpárral bejárható városi bringaútvonalak térképét állította össze a Kerékpárosklub Budapesten.