Merkely Béla: Ősszel jöhet a járvány második hulláma, és más lesz, mint az első volt

SzMo
-
 20.06.05 11:12Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora szerint a nyár segíthet a vírus visszaszorulásában, ősszel azonban a körülmények ismét a betegségnek kedveznek.

17 kapcsolódó hír

Megszólalt a Semmelweis rektora: ebben lesz más a második hullám, mint az első

Pénzcentrum
-
 20.06.05 09:31Belföld

Október-november környékén jöhet a járvány második hulláma, ez azonban nem lesz nagyobb, mint az első - mondta el a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely Béla szerint akkor már nem lesz szükség a tavaszihoz hasonló, szigorú korlátozó intézkedésekre

Ekkorra várható a járvány második hulláma a Sote rektora szerint

Femcafe
-
 20.06.05 07:31Egészség

Merkely Béla elmondása alapján a második rész nem lesz olyan durva, mint az első.

Merkely Béla szerint a koronavírus-járvány második hulláma nem lesz nagyobb, mint az első

ATV
-
 20.06.05 07:31Belföld

Október-november környékén jöhet a járvány második hulláma, ez azonban nem lesz nagyobb, mint az első – mondta az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem rektora.

Már 2022-ben tesztversenyt rendeznének az új MotoGP-pályán

Formula
-
 20.06.04 16:42Sport

Dr. Palkovics László szerint jól haladnak az előkészületek a Kelet-Magyarországon épülő új versenypálya kapcsán: semmi akadálya annak, hogy három év múlva vendégül lássuk Marquezéket.

Merkely: kisebb lesz a járvány második hulláma

NLC
-
 20.06.05 07:35Belföld

A Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla szerint a koronavírus-járvány második hulláma nem lesz olyan súlyos, mint az első volt.

Merkely: ősszel jön a járvány második hulláma

Napi.hu
-
 20.06.05 07:39Belföld

Október-november környékén jöhet a járvány második hulláma, ez azonban nem lesz nagyobb, mint az első – mondta Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora az InfoRádiónak.

Ősszel is Forma-1 Magyarországon? A Hungaroring áll elébe!

F1világ
-
 20.06.04 19:30Forma1

A Hungaroring készen állna arra, hogy ősszel ismét vendégül lássa a Forma-1 mezőnyét, amennyiben a többi kontinensen a járványhelyzet nem teszi lehetővé a versenyzést – erről beszélt Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, ám ezzel együtt hozzátette, nem számít arra, hogy ilyen forgatókönyv érvényesül majd.

Merkely Béla: más lesz a járvány második hulláma, de nem lesz nagyobb, mint az első

Portfolio
-
 20.06.05 09:04Gazdaság

Október-november környékén jöhet a koronavírus-járvány második hulláma, de nem lesz nagyobb, mint az első – nyilatkozta az InfoRádiónak adott interjúja során Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely Béla szerint a nyár biztonságban lehet, ha folyamatosan figyelemmel kísérik a megbetegedéseket, az őszi, második hullámban…

Ilyen lesz, amikor a vírus második hulláma támad

Propeller
-
 20.06.05 06:33Belföld

A második hullám azért nem lesz durvább, mert fel tudunk rá készülni. Október-november környékén jöhet a járvány második hulláma, ez azonban nem lesz nagyobb, mint az első – mondta az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely Béla szerint akkor már nem lesz szükség a tavaszihoz hasonló, szigorú korlátozó intézkedésekre, a…

Merkely Béla: más lesz a második hullám, mint amilyen az első volt

Infostart
-
 20.06.05 06:00Belföld

Október-november környékén jöhet a járvány második hulláma, ez azonban nem lesz nagyobb, mint az első – mondta az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem rektora. Merkely Béla szerint akkor már nem lesz szükség a tavaszihoz hasonló, szigorú korlátozó intézkedésekre, a nyár pedig - ha folyamatosan figyelemmel kísérik a…

Merkely Béla elmondta, mikor jöhet a második hullám, de Kásler tanácsadója szerint a vírus eltűnik

Startlap
-
 20.06.05 09:19[N/A]

Míg a Semmelweis Egyetem rektora óvatosságra int, a pécsi professzor állítja, hogy mindjárt végleg eldobhatjuk a maszkot. Reggeli hírösszefoglaló.

Merkely: A járvány második hulláma kisebb lesz, mint az első

HVG
-
 20.06.05 06:15Belföld

A SOTE rektora szerint inkább a közösségi térben emelkednek meg jelentősen a megbetegedések.

A Hungaroring nyitott lenne egy második Magyar Nagydíjra, a magyar MotoGP-futamról is szó esett

Motorsport
-
 20.06.04 14:14Forma1

A szerda délutáni sajtótájékoztatón prof. Dr. Palkovics László miniszter, Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora és Szujó Zoltán, miniszteri tanácsadó beszélgetett az idei versenyről és annak körülményeiről.A Magyar Nagydíjat idén július 19-én fogják megrendezni, azonban az…

Merkely: Ősszel jöhet, de más lesz a második hullám

Népszava
-
 20.06.05 06:34Belföld

Nyáron folyamatosak lesznek a szűrések a kórházakban, az egyetemeken, a Nemzeti Népegészségügyi Központban is. A cél, hogy időben azonosíthassák a gócpontokat.

Merkely: ősszel jöhet a második hullám, de nem lesz nagyobb az elsőnél

Magyar Narancs
-
 20.06.05 10:20Vélemény

A rektor beszélt az egyetemek által végzett nagyszabású koronavírus-teszt eredményeiről is.

A Semmelweis Egyetem rektora szerint őszre várható a második hullám

Pesti Hírlap
-
 20.06.05 09:14Vélemény

Októberben, novemberben jöhet a koronavírus-járvány második hulláma, de a tavaszihoz hasonló szigorításokra már nem kell számítanunk – nyilatkozta Merkely Béla. A magyarországi új típusú koronavírus-fertőzéssel kapcsolatos keresztmetszeti felmérés eredményei megvannak, amely alapján az aktív fertőzöttek száma biztosan nem…

Merkely Béla: Más lesz a második hullám

MedicalOnline
-
 20.06.05 08:52Gazdaság

Október-november környékén jöhet a járvány második hulláma, ez azonban nem lesz nagyobb, mint az első – mondta az InfoRádiónak a Semmelweis Egyetem rektora.