Jól működik a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzése

HírTV
-
  20.06.03 19:56 Vélemény

Már külföldről is érdeklődnek a magyar fejlesztésű alkalmazás iránt - mondta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

6 kapcsolódó hír

Ákos, Dér Heni és Caramel is fellép a nemzeti összetartozás napján

Propeller
-
  20.06.03 08:09 Bulvár

Több online program is lesz. Online programmal emlékezik a magyarság a nemzeti összetartozás napjára, június 4-re – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Mint írta, az összetartozás napjának előestéjén, szerdán 20.00 órakor a Facebookon klippremier lesz: a Hazám, hazám – az összetartozás…

Klippremier, koncertek és filmek a Trianon 100 online megemlékezésen

Nyíregyháza
-
  20.06.03 09:51 Belföld

Az összetartozás napjának előestéjén, szerdán 20 órakor a facebookon klippremier lesz: a Hazám, hazám – az összetartozás dala hangzik el több magyar művész közös előadásában, június 4-én a youtube-on lesznek elérhetőek az élő koncertek.

Már külföldről is érdeklődnek a magyar fejlesztésű alkamazás iránt, amivel elektronikusan lehet ellenőrizni a hatósági há…

Blikk
-
  20.06.03 20:50 Belföld

Jól működik a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzése, már külföldről is érdeklődnek a magyar fejlesztésű alkalmazás iránt – erről Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a kommunikációs akciócsoport vezetője, Lakatos Tibor.

Online programfolyam ünnepli a nemzeti összetartozást

Zaol
-
  20.06.03 10:38 Kultúra

Már szerda este bemutatják az összetartozás dalát, csütörtökön pedig koncertek, filmek, történelemórák várják az érdeklődőket.

Online programfolyam ünnepli a nemzeti összetartozást

Teol
-
  20.06.03 10:38 Kultúra

Már szerda este bemutatják az összetartozás dalát, csütörtökön pedig koncertek, filmek, történelemórák várják az érdeklődőket.

Az újrakezdés erejének az éve

Magyar Szó
-
  20.06.03 15:58 Határtalan

Szólaljanak meg a harangok június 4-én, délután fél 5-kor a Nemzeti összetartozás napján, Trianon százéves évfordulóján! – mondta Balog Zoltán társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki biztos a Facebook-oldalára kedden feltöltött videóban.