Online térben népszerűsíti a tejfogyasztást a Tej Terméktanács

Demokrata
-
 20.06.03 09:42Életmód

Idén rendhagyó módon a digitális térben rendezik meg a hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programot.

8 kapcsolódó hír

Online tizenegyes lövő versenyre hívja a lakosságot a Tej Terméktanács

Agroinform
-
 20.06.03 09:01Gazdaság

Idén rendhagyó módon, a koronavírus-járvány miatt a digitális térben rendezi meg a Tej Terméktanács hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programját.

Online térben népszerűsíti a tejfogyasztást a Tej Terméktanács

HírTV
-
 20.06.03 08:15Vélemény

A járvány miatt a digitális térben rendezi meg a Tej Terméktanács hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programját.

Online térben népszerűsíti a tejfogyasztást a Tej Terméktanács

Idén rendhagyó módon, a koronavírus-járvány miatt a digitális térben rendezi meg a Tej Terméktanács hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programját - közölte a terméktanács az MTI-vel. (Az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Világszervezete (FAO) június 1-jét jelölte meg a Tej világnapjának.)

Online térben népszerűsíti a tejfogyasztást a Tej Terméktanács

A tej és tejtermékek ünneplésének alkalmából a szervezet újító megoldással szerdán online focibajnokságra hívja ki az országot.

A Tej Világnapján online rúghatnak tizenegyeseket a gyerekek valódi focilabdákért

Márkamonitor
-
 20.06.03 05:05Életmód

Rendhagyó módon ünnepel a Tej Terméktanács. A világban kialakult veszélyhelyzetre tekintettel a 45. Tej Világnapot online rendezik meg. A tej és tejtermékek ünneplésének alkalmából a szervezet újító megoldással, „Tejszív 11-es rangadó” címmel online bajnokságra hívja ki az országot. 2020. június 3-án egész napos nyereményjátékot…

Online térben népszerűsítik a tejfogyasztást

VG
-
 20.06.03 08:25Gazdaság

A koronavírus-járvány miatt a digitális térben rendezi meg a Tej Terméktanács hagyományos, tej világnapi, fogyasztást ösztönző programját.

Online térben népszerűsíti a tejfogyasztást

Győr Plusz
-
 20.06.03 04:16Belföld

Közleményük szerint a tej és tejtermékek ünneplésének alkalmából a szervezet újító megoldással, Tejszív 11-es rangadó címmel szerdán online focibajnokságra hívja ki az országot a jatek.tejsziv.hu oldalon, amelyen a gyerekeket és felnőtteket virtuális tizenegyes lövő versenyre várják. A legjobbak értékes nyereménnyel gazdagodhatnak, és…

Rendhagyó Módon Ünnepel A Tej Terméktanács

onBrands
-
 20.06.02 16:08Gazdaság

A Tej Világnapján online rúghatnak tizenegyeseket a gyerekek.