Százával tértek vissza a gyerekek

Bama
-
  20.05.30 09:34 Sport

A Magyar Kajak-kenu Szövetség (Mkksz) elnöke, Schmidt Gábor arról számolt be, hogy a kajak-kenu sportág újraindult Magyarországon. A grémium nemrégi online ülésén elfogadta a tavalyi évre vonatkozó szakmai és pénzügyi beszámolókat, az Mkksz mérlegét, közhasznú jelentését és a 2020-ra vonatkozó pénzügyi terveket is.

6 kapcsolódó hír

Újraindult a kajak-kenu Magyarországon

Teol
-
  20.05.29 15:58 Sport

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének felkérésére Hüttner Csaba és Weisz Róbert szövetségi kapitány már júniusra beterjeszti a tokiói olimpiáig, illetve paralimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

Újraindul a kajak-kenu élet

Sport365
-
  20.05.29 20:19 Sport

Az elnökség örömmel látta azt is, hogy a sportág ebben a rendkívül nehéz helyzetben is bizonyította rátermettségét és együttműködő képességét.

Kajak-kenu: „Újraindult a sportág Magyarországon”

NSO
-
  20.05.29 15:33 Vizes sport

A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének felkérésére Hüttner Csaba és Weisz Róbert szövetségi kapitány már júniusra beterjeszti a tokiói olimpiáig, illetve paralimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

Már Tokióig terveznek

Dunaújváros
-
  20.05.29 12:58 Megyei

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének felkérésére Hüttner Csaba, és Weisz Róbert szövetségi kapitányok már júniusra beterjesztik a tokiói olimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

Nemcsak újraindult, meg is nőtt az érdeklődés a kajak-kenu iránt

M4 Sport
-
  20.05.29 15:44 Vizes sport

A szövetség elnöke, Schmidt Gábor szerint járványügyi szempontból a szülők biztonságosnak látják a sportágat.

Schmidt Gábor: újraindult a kajak-kenu Magyarországon

Dehir
-
  20.05.29 15:13 Megyei

Budapest – A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnökségének felkérésére Hüttner Csaba és Weisz Róbert szövetségi kapitány már júniusra beterjeszti a tokiói olimpiáig, illetve paralimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.