Rakott tészta szeletelt Ammerländer Gouda sajttal

Ízesélet
-
  20.05.25 06:33 Recept

A pennét lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük úgy, hogy a csomagoláson feltüntetett főzési időt lerövidítjük 2 perccel. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Közben a brokkolit megmossuk, megtisztítjuk, kis rózsáira szedjük. Lobogó, enyhén sós vízben 2 percet főzzük, majd leszűrjük. A kolbász héját forró víz alatt lehúzzuk, ezután karikákra vágjuk. Egy serpeny

2 kapcsolódó hír

Rakott lencsés édesburgonya

Street Kitchen
-
  20.05.25 16:45 Recept

Az édesburgonyát vékony szeletekre vágjuk, és sós, lobogó vízbe dobjuk 2 percre, majd leszűrjük és hideg vízzel átmossuk, hogy ne főjjön tovább.  A raguhoz a kolbászt kis kockákra vágjuk, és hagyjuk, hogy nagyjából kiengedje a zsírját. Rádobjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és ha üvegesre párolódtak, rárakjuk a…

Szuper zöld saláta fetával

Mindmegette
-
  20.05.24 19:00 Recept

A zöldbabot és a cukorborsóhüvelyeket megtisztítjuk, a zöldborsót kifejtjük. Mindet megmossuk a cukorborsóval együtt. A zöldségeket forrásban lévő sós vízben pár percig főzzük. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük.  Simára keverjük a citrom kifacsart levét és az olívaolajat egy kevés frissen őrölt borssal, valamint a megtisztított és…