Hatalmas pénzekre pályázhatnak: újdonságok is megjelentek a programban

HelloVidék
-
  20.05.23 17:07 Gazdaság

A Magyar Falu Program idei pályázati forrásaiból újabb jelentős beruházások valósulhatnak meg. Idén a program részeként eddig kilenc pályázatot hirdettek meg, de még további két kiírás jelenik meg 2020-ban.

3 kapcsolódó hír

Járdát építenének Kunbaracson

Baon
-
  20.05.23 14:01 Belföld

A főutca járdáját szeretné megújítani az önkormányzat. A beruházás költségeinek egy részét a Modern Falu Program pályázatán elnyerhető támogatásból kívánják fedezni.

Megújult a játszótér Nógrádon

Nool
-
  20.05.23 11:05 Belföld

Közel ötmillió forint értékben, mintegy húsz eszközt és udvari játékot állítottak fel az óvoda udvarán az elmúlt napokban. Az önkormányzat a tulajdonában lévő óvodai játszóudvar és kültéri játékok, eszközök vásárlását célzó fejlesztésre a Magyar falu program keretében nyerte el a beruházáshoz szükséges összeget.

Pinka-Bringa négy faluban: új kerékpáros pihenőhelyek

Vaol
-
  20.05.23 07:00 Megyei

Négy település – Horvátlövő, Szentpéterfa, Felsőcsatár és Pornóapáti – önkormányzatának együttműködéséből alakult konzorcium nyújtott be pályázatot: a Pannon Élmény Program – Komplex tematikus turisztikai fejlesztések megvalósítása programban nyert összegből biciklis pihenőparkokat építettek, már meglévő parkokat újítottak fel a…