Tenet: Nem akármilyen előzetest kapott Christopher Nolan filmje!

Mafab
-
  20.05.22 16:31 Film

Nem kis várakozás előzi meg Christopher Nolan legújabb filmjét. A Tenetről szinte alig tudni valamit, így talán nem is meglepő, hogy a rendező egyetlen egy korábbi projektjét sem övezte még ekkora fig...

9 kapcsolódó hír

Fortnite Party Royale-ban debütál Christopher Nolan legújabb filmjének trailere!

Metabro
-
  20.05.22 00:06 Gaming

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője a játékban leplezi le a Tenet legújabb trailerét!

A Tenet új előzetese is az év legtrükkösebb filmjét mutatja

Player
-
  20.05.22 07:32 Film

Christopher Nolan új mozija nem lesz egyszerű menet, de hát így is van ez jól. Az időmanipulálós Tenet lesz a moziújranyitások nagy ajándéka. Csak látnánk már!

A Tenet új trailere a Fortnite-ban debütált, de itt nem áll meg az együttműködés Christopher Nolannel

IGN
-
  20.05.22 07:48 Gaming

Ki akar még mozizni? A Fortnite battle royale módja már nem csupán egy játék, hanem egy kulturális jelenség, amit jól mutat az is, hogy a nyár egyik legjobban várt mozijának friss előzetese az Epic alkotásában debütált.

A Fortnite-ban fogják levetíteni Christopher Nolan egyik filmjét a nyáron

Game Channel
-
  20.05.22 17:03 Gaming

Ma éjszaka meglepő módon a Fortnite-ban rántották le a leplet Christopher Nolan (Dunkirk, A sötét lovag, Eredet, Csillagok között) új filmjének, a Tenetnek a traileréről, azonban hozzá párosíto...

Új, magyar feliratos előzetesen a Tenet, Christopher Nolan következő mozija

GameStar
-
  20.05.22 09:04 Film

Még mindig nem teljesen világos, pontosan miről is szól majd a Tenet, de maradéktalanul megbízunk Christopher Nolanben. Mint mindig, az új trailert most is magyar felirattal ellátva nézhetitek meg nálunk.

Különleges film trailer bemutató volt a Fortnite Party Royale módjában

Esport 1
-
  20.05.22 08:47 Gaming

Az Eredet és a legsikeresebb Batman-trilógia rendezőjének, Christopher Nolannek új filmje, a Tenet a Fortnite-ban kapta meg az új előzetesét.

Egy teljes Christopher Nolan-filmet vetít a Fortnite

Gamekapocs
-
  20.05.22 16:30 Gaming

A mozik továbbra is zárva tartanak, de a Fortnite-ban nem kell betartani a két lépés távolságot. A Tenet trailerpremierjét követően Geoff Keighley bejelentette: a nyáron egy teljes mozifilmet is megnézhetünk a Fortnite vetítőin.

Christopher Nolan új filmjének friss bemutatója is a Fortnite-ban debütált

Leet
-
  20.05.22 09:00 Gaming

Néhány hete érkezett a hír, hogy az Epic egy új helyszínnel, a Party Royale szigetével bővíti a Fortnite világát. A korai szivárgásokból már tudhattuk, hogy lesznek szabadidős tevékenységek, ennél azonban jóval többről van szó. A Party Royale megjelenése óta folyamatos koncertekkel szórakoztatják a szigeten a játékosokat, most pedig a filmipar is…