A vizsgálatok szerint hatásosak a korlátozó intézkedések

Szimpatika
-
 20.05.22 17:35Életmód

Több vizsgálat igazolta, hogy a korlátozó intézkedések hatásosak és tömeges koronavírus-fertőzés nem lépett fel Magyarországon – mondta el Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora a témában rendezett online konferencián.

10 kapcsolódó hír

Palkovics László: Már egymillió emberen segített a kormány

Privátbankár
-
 20.05.23 13:30Gazdaság

Palkovics László innovációs miniszter szerint már legalább egymillió emberen segítettek valamilyen formában, de a közmunkás is több lehet.

Több mint 110 ezer ember bértámogatására érkezett igény

GazdaságPortál
-
 20.05.23 13:15Gazdaság

Mostanáig már több mint 110 ezer ember bértámogatására adtak be igényt a vállalkozások, amelyek ennek révén meg tudják tartani a munkavállalóikat rövidített foglalkoztatás keretében – közölte az innovációs és technológiai miniszter szombaton Alsópáhokon. Palkovics László a Kolping Hotel számára átadott munkahelyvédelmi támogatói okirat…

Palkovics: több mint 110 ezer ember bértámogatására érkezett igény

Növekedés
-
 20.05.23 13:13Gazdaság

Mostanáig már több mint 110 ezer ember bértámogatására adtak be igényt a vállalkozások, amelyek ennek révén meg tudják tartani a munkavállalóikat rövidített foglalkoztatás keretében - közölte az innovációs és technológiai miniszter szombaton Alsópáhokon.

Zavartalan a Zalazone járműipari tesztpálya építése

okosipar.hu
-
 20.05.23 12:07Cégvilág

A járványhelyzet ellenére zavartalanul folytatódik, és hamarosan a végső, azaz a harmadik üteméhez érkezik a Zalazone zalaegerszegi járműipari tesztpálya építése – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pénteken, a pályán rendezett nemzetközi online konferencián. Hozzátette: minden évben május 21-én tartják a pálya…

A koronavírus most láthatatlan és legyőzhetetlen ellenség, de Magyarországon már nem sokáig

Portfolio
-
 20.05.21 16:57Gazdaság

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter megnyitójával vette kezdetét a minisztérium által rendezett online tudományos konferencia, amelyen bebizonyosodott: egészen elképesztő tudományos munka folyik idehaza a koronavírus ellen. Az adatok, az erre alapuló modellezés, a gépek és a fejlesztés alatt álló különböző szerek életeket…

Palkovics László elárulta, hány ember bértámogatására érkezett igény

Portfolio
-
 20.05.23 11:50Gazdaság

Mostanáig már több mint 110 ezer ember bértámogatására adtak be igényt a vállalkozások, amelyek ennek révén meg tudják tartani a munkavállalóikat rövidített foglalkoztatás keretében - közölte az innovációs és technológiai miniszter szombaton Alsópáhokon.

Kisebb módosításokat kellett végrehajtani a Zalazone tesztpályán

Infostart
-
 20.05.22 16:36Gazdaság

A járványhelyzet ellenére zavartalanul folytatódik, és hamarosan a végső, azaz a harmadik üteméhez érkezik a Zalazone zalaegerszegi járműipari tesztpálya építése - jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Palkovics: zavartalan a Zalazone építése

OrientPress
-
 20.05.22 16:00Gazdaság

A járványhelyzet ellenére zavartalanul folytatódik, és hamarosan a végső, azaz a harmadik üteméhez érkezik a Zalazone zalaegerszegi járműipari tesztpálya építése – jelentette be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pénteken, a pályán rendezett nemzetközi online konferencián.

A magyar klímacélok elérését is segíti az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer

Élő bolygónk
-
 20.05.22 13:21Életmód

Az iparági szereplők és érdekképviseletek vezetői egyetértenek azzal a kormányzati szándékkal, hogy 2021-től bevezessék az energiahatékonysági kötelezettségi rendszert – derült ki a Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére megalapított szakmai munkacsoport első ülésén.

Merkely: alacsony az aktív fertőzöttség és az átfertőzöttségi arány

Több vizsgálat igazolta, hogy a korlátozó intézkedések hatásosak és tömeges koronavírus-fertőzés nem lépett fel Magyarországon – mondta el Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora a témában rendezett csütörtöki online konferencián. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére kutatási és fejlesztési…