Müller Cecília: Köszönet a háziorvosoknak a helytállásukért

HírTV
-
  20.05.19 10:30 Vélemény

Az országos tisztifőorvos a családorvosok világnapja alkalmából köszönetet mondott a háziorvosoknak áldozatos munkájukért és helytállásukért.

4 kapcsolódó hír

Országos tisztifőorvos: valamennyi egészségügyi ellátáshoz előzetes telefonos bejelentkezés szükséges

Koronavírus.gov
-
  20.05.19 14:09 Egészség

Müller Cecília hangsúlyozta, hogy a járványügyi szabályok betartása csak így lehetséges. A hétfői "egészségügyi nyitás", az egészségügyi szolgáltatások elindulásával ismét néhány intézményben tumultus alakult ki - közölte. Az országos tisztifőorvos a családorvosok világnapja alkalmából megköszönte az ezen a területen dolgozó orvosoknak a…

Országos tisztifőorvos: valamennyi egészségügyi ellátáshoz előzetes telefonos bejelentkezés szükséges

ma.hu
-
  20.05.19 18:21 Belföld

Az országos tisztifőorvos a családorvosok világnapja alkalmából megköszönte az ezen a területen dolgozó orvosoknak a rendkívüli körülmények között végzett munkát, helytállást.

Az intézményekben élő gyerekek több hónap után újra találkozhatnak a szüleikkel

Index
-
  20.05.19 16:43 Belföld

Müller Cecília országos tisztifőorvos hétfői határozata megszüntette a látogatási tilalmat egyes szociális intézményekben.

Horváth Ildikó: az ellátások száma nem csökkent lényegesen, inkább a formája változott meg

Hírklikk
-
  20.05.19 15:30 Belföld

A kormány elkötelezett az egészségügyi alapellátás fejlesztésében, az egészség megőrzésében és a betegségek megelőzésében – jelentette ki Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár kedden, a családorvosok világnapja alkalmából, a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.