VírusRadar: újabb applikáció a járvány elleni védekezésben

Szimpatika
-
 20.05.16 20:35Életmód

Május 13-tól letölthető a VírusRadar mobiltelefonos alkalmazás, amelynek tömeges használata hasznos eszköz lehet a járvány elleni védekezésben.

20 kapcsolódó hír

Egy hét alatt 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő állami informatikai tanfolyamra

444.hu
-
 20.05.17 15:08Gazdaság

Aki ezt elvégzi, további ingyenes képzéseken is részt vehet, és kamatmentes Diákhitelt igényelhet.

Újabb 37 ezer emberen segített a kormányzati intézkedés

888.hu
-
 20.05.17 14:40Vélemény

Egy hét alatt közel 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő informatikai alapozó online tanfolyamra – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján vasárnap.

Már igényelhetők a Széchenyi Kártya Program új hiteltermékei

Agroinform
-
 20.05.17 11:39Gazdaság

A hazai kis- és középvállalkozások támogatása érdekében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szakmai támogatása mellett 2020. május 15-től igényelhető négy új, speciálisan a válsághelyzetre kialakított Széchenyi Kártya konstrukció.

Operatív törzs: letaglózóak lesznek az áprilisi gazdasági adatok, hétfőn oldják fel a kijárási korlátozásokat Budapesten

168.hu
-
 20.05.17 13:39Belföld

Az áprilisi gazdasági adatok várhatóan letaglózóak lesznek” – mondta Schanda Tamás (az MTI fotóján), az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján. Mint mondta, a védekezés második szakaszába lép az ország, de az élet újraindítása azonban nem jelenti, hogy teljes mértékben…

Schanda Tamás: Fokozatosan, szigorú menetrend mellett kezdtük el újraindítani az életet Magyarországon

HírTV
-
 20.05.17 11:18Vélemény

Schanda Tamás, az ITM parlamenti és stratégiai államtitkára foglalta össze az elmúlt időszak gazdaságot érintő eseményeit.

ITM: már 37 ezren jelentkeztek a munkavállalást segítő informatikai tanfolyamra

ATV
-
 20.05.17 15:03Belföld

Egy hét alatt közel 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő informatikai alapozó online tanfolyamra - közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján vasárnap.

Itt van, miről volt szó az operatív törzs mai tájékoztatóján

Piac és Profit
-
 20.05.17 12:37Gazdaság

Schanda Tamás az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára nyitotta az operatív törzs mai tájékoztatóját.

Eddig 37 ezren jelentkeztek a munkavállalást segítő informatikai tanfolyamra

ProfitLine
-
 20.05.17 21:30Gazdaság

Egy hét alatt közel 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő informatikai alapozó online tanfolyamra - közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján vasárnap.

ITM-államtitkár: letaglózóak lesznek az áprilisi adatok

Napi.hu
-
 20.05.17 11:18Belföld

Letaglózóak lesznek az áprilisi gazdasági adatok - mondta Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára az Operatav Törzs vaárnapi tájékoztatóján.

Schanda szerint a VírusRadar mobil app jelentősen hozzájárul a járvány elleni védekezéshez

Mínuszos
-
 20.05.17 05:33Infotech

Már letölthető a VírusRadar mobiltelefonos alkalmazás, amelynek tömeges használata hasznos eszköz lehet a járvány elleni védekezésben – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára. Az államtitkár kiemelte, hogy az alkalmazás használata kétszeresen is önkéntes alapon…

Hatalmas a kereslet a Diákhitel plusz iránt

SzakmaPortál
-
 20.05.17 09:05Karrier

Már 8500 hallgató igényelte a május 1-jei bevezetés óta a Diákhitel pluszt, töretlen a kormányzati támogatással létrehozott pénzügyi termék sikere a fiatalok körében – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára az MTI-vel. A közlemény szerint a kamatmentes és teljesen szabad…

Itm: már 37 ezren jelentkeztek a munkavállalást segítő informatikai tanfolyamra

Koronavírus.gov
-
 20.05.17 14:21

Az államtitkár elmondta, a képzésekre május 22-ig lehet jelentkezni, a nyolchetes oktatás ingyenes és az órák az egyéni igényeknek megfelelően oszthatóak be.     A tanfolyam az elvégzése az előfeltétele a 2020 augusztusában induló, úgynevezett struktúraváltó felnőttképzéseknek - hangsúlyozta Schanda Tamás, hozzátéve, az ezeken…

Operatív törzs: Az áprilisi gazdasági adatok letaglózóak lesznek

HVG
-
 20.05.17 11:09Belföld

Három újabb beteg halt meg koronavírusban Magyarországon, hétfőn elkezdődnek a lazítások Budapesten is. Az operatív törzs a járvány legfrissebb fejleményeiről tájékoztatott.

Itm: már 37 ezren jelentkeztek a munkavállalást segítő informatikai tanfolyamra

OrientPress
-
 20.05.17 15:20Belföld

Egy hét alatt közel 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő informatikai alapozó online tanfolyamra – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (Itm) parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján vasárnap.

Több száz ingyenes és kedvezményes, munkavállalást segítő tanfolyam indult – itt lehet jelentkezni

Debreceni Nap
-
 20.05.17 13:22Belföld

Egy hét alatt közel 37 ezren regisztráltak a munkavállalást segítő informatikai alapozó online tanfolyamra – közölte Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján vasárnap. Az államtitkár elmondta, a ké

Schanda Tamás: Várhatóan letaglózóak lesznek az áprilisi gazdasági adatok - az operatív törzs május 17-i tájékoztatója

Index
-
 20.05.17 13:06Színes

AZ ITM államtitkára a gazdasági adatokról elmondta: az ipari teljesítmény Magyarországon 10, míg az EU egészében 12 százalékkal csökkent. Az operatív törzs május 17-i tájékoztatója.

Eddig 37 ezren regisztráltak informatikai alapozó online tanfolyamra

Alon
-
 20.05.17 12:40Megyei

A program a munkavállalást segíti.

Nagy az igény a kormány által indított képzésekre

SzegedMa
-
 20.05.17 09:23Egészség

Derült ki az operatív törzs vasárnapi tájékoztatóján.

„Várhatóan letaglózóak lesznek az áprilisi adatok”

Győr Plusz
-
 20.05.17 08:52Megyei

Schanda Tamás ugyanakkor hozzátette: az aktuális adatokból viszont az látszik, hogy Magyarország még így is jobban vette az akadályokat, mint más európai országok. A kormány feladata az, hogy továbbra is támogassa a munkahelyek megőrzését, és annyi új munkahelyet teremtsen, amennyi a vírus elpusztít – hangsúlyozta.