Új pályázat indul a  NKA Hangfoglaló Program keretében

zene.hu
-
 20.05.12 12:20Zene

A magyarországi beatkorszak idején esett koncertélmények megírására buzdít hétfőn közzétett pénzdíjas felhívásában az NKA Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak blog.

6 kapcsolódó hír

Van egy jó sztorija a beatkorszakból? Ne hallgassa el!

Index
-
 20.05.12 16:50Zene

Ha bulizott az Ifiparkban vagy a Metro Klubban, most elmesélheti. Nagy idők tanúinak szerveztek pályázatot.

„Hogyha hallom én, minden az enyém…” - Pályázat a beatkorszak koncertjeiről

Port
-
 20.05.12 11:15Zene

Egy délutáni tangó az Ifiparkban, egy este a Metro Klubban, egy hajnalig tartó buli a Tabánban vagy egy véget nem érő éjszaka a fő téri művház dohányfüstös nagytermében. Az NKA Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak-blog pénzdíjas felhívására bárki küldhet egy történetet, aki szívesen elmesélné a…

Pályázat: Írd meg a beatkorszak legjobb koncertsztorijait!

kultura.hu
-
 20.05.12 10:32Zene

A magyarországi beatkorszak idején esett koncertélmények megírására buzdít pénzdíjas felhívásában az NKA Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak blog.

Írjon koncertbeszámolót a beatkorszakról!

OrientPress
-
 20.05.12 09:20Zene

A magyarországi beatkorszak idején esett koncertélmények megírására buzdít hétfőn közzétett pénzdíjas felhívásában az Nka Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak blog.

Jártál az Ifiparkba, a Metro Klubba vagy a Tabánba? Mesélj!

Koncert.hu
-
 20.05.12 10:27Zene

Az NKA Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak-blog a Nagy Generáció és az utánuk feltűnő, földalatti nemzedék legemlékezetesebb fellépéseinek felelevenítésére hív ezért minden beat- pop-, táncdal- és rockrajongót.

Írja meg koncertélményét, akár 50 ezer forintot is nyerhet

Pesti Hírlap
-
 20.05.11 20:30Vélemény

Ha volt koncerten a magyarországi beatkorszak idején, tisztán emlékszik és van fotója is, pályázzon és írja meg. A magyarországi beatkorszak idején esett koncertélmények megírására buzdít hétfőn közzétett pénzdíjas felhívásában az NKA Hangfoglaló Program, a Hangőr Egyesület és a Volt egyszer egy beatkorszak blog. Mindannyian rég voltunk…