Palkovics: gyors lesz a gazdasági visszapattanás, "nem akkora a probléma", a kormány víruskomm…

168 Óra Online
-
 20.04.28 11:08Belföld

Eljött az idő, hogy az emberek normális, megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését – amennyire lehet – helyreállítsuk – mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában Palkovics László innovációs és technológiai miniszter. 

9 kapcsolódó hír

Palkovics: A "húzd meg" után most az "ereszd meg" fázis következhet

ATV
-
 20.04.28 09:47Belföld

Az innovációs és technológiai miniszter a Magyar Hírlapnak azt mondta: a csúszó szabályozással kézben tudjuk tartani a járványt, eljött az idő, hogy az emberek normális, megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését - amennyire lehet - helyreállítsuk.

Palkovics László elárulta, hogyan indulhat újra az élet hétfőtől Magyarországon

Portfolio
-
 20.04.28 11:21Gazdaság

A kormány a csúszó szabályozással kézben tudta tartani a járványt, így most eljött az idő, hogy az emberek normális, megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését amennyire lehet helyreállítsuk – mondta a Magyar Hírlapnak Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Palkovics László: jöhet az "ereszd meg" szakasz

Infostart
-
 20.04.28 11:33Belföld

A csúszó szabályozással kézben tudjuk tartani a járványt, eljött az idő, hogy az emberek normális, megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését - amennyire lehet - helyreállítsuk - mondta el Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Hírlapnak.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter: megbirkózunk a válsággal

Nyíregyháza
-
 20.04.28 10:56Belföld

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter: megbirkózunk a válsággal

Palkovics a kormány koronavírus elleni védekezéséről: A lényeg a „húzd meg, ereszd meg”

HVG
-
 20.04.28 10:49Belföld

A jövő héttől fokozatos enyhítések jönnek, ezért Palkovics László innovációs és technológiai miniszter szerint várhatóan nőni fog a fertőzöttek és a súlyos betegek száma. Ha pedig a járvány túllépne az előre meghatározott mértéken, akkor ismét szigorítások következnek.

Palkovics: Nőni fog a fertőzöttek és a súlyos betegek száma

MedicalOnline
-
 20.04.28 06:03Gazdaság

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a Magyar Hírlapnak adott interjút, elmondta, mi változhat május elején.

Palkovics: Csúszó szabályozással kézben tudjuk tartani a járványt

Promenad
-
 20.04.28 12:28Megyei

A csúszó szabályozással kézben tudjuk tartani a járványt, eljött az idő, hogy az emberek normális, megszokott életét és a gazdaság válság előtti működését – amennyire lehet – helyreállítsuk, mondta el a Magyar Hírlapnak adott exkluzív interjúban Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Jövő héttől megkezdődhet a korlátozások fokozatos enyhítése

Jövő TV
-
 20.04.28 12:13Belföld

Palkovics László miniszter szerint ezzel minden bizonnyal nőni fog a fertőzöttek és a súlyos betegek száma is, de az egészségügy fel van készülve az ellátásukra.

Járványhelyzetről másként, jön az új kormányzati stratégia

Városi Kurír
-
 20.04.27 07:55Egészség

A kormány igyekszik “lépést váltani” a járvány kezelésének ügyében.  Az új stratégia bevezetését hivatott alighanem előkészíteni egy csütörtöki konferencia, Palkovics László, az MTA intézeteinek szétverését is levezényelő innovációs és technológiai miniszter celebrálásával. Közzétéve Digitális Jólét program Youtube csatornáján Palkovics László inno