Lenyűgöző virtuális tárlat járható be a Szépművészeti Múzeum oldalán

Promotions
-
 20.04.23 15:45Színes

A virtuális kiállítás segítségével otthonról is bebarangolhatod a Szépművészeti Múzeum kiállítótereit.

5 kapcsolódó hír

Karantén: már virtuálisan is bejárható a Szépművészeti Múzeum magyar barokk tárlata

Blikk
-
 20.04.23 11:01Belföld

Újabb tartalommal bővült a járványügyi veszélyhelyzet miatt zárva tartó Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria virtuális kínálata: a Változatok a realizmusra - Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítást követően már a magyarországi barokk művészetet bemutató virtuális tárlat is bejárható a Szépművészeti honlapjáról.

Virtuális barangolás a magyarországi barokk művészetben

kultura.hu
-
 20.04.23 13:53Kultúra

Újabb izgalmas digitális tartalommal bővült a járványügyi veszélyhelyzet miatt zárva tartó Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria virtuális kínálata.

Virtuálisan bejárható a Szépművészeti Múzeum magyar barokk tárlata

Debreceni Nap
-
 20.04.23 17:45Kultúra

Újabb tartalommal bővült a járványügyi veszélyhelyzet miatt zárva tartó Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria virtuális kínálata: a Változatok a realizmusra – Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítást követően már a magyarországi barokk művészetet bemutató virtuális tárlat is bejárható a Szépművészeti honlapjáról. A…

Virtuális barangolás a Szépművészeti Múzeum barokk gyűjteményében

Fidelio
-
 20.04.23 09:50Kultúra

Az 1600 és 1800 közötti magyarországi művészetet bemutató virtuális tárlat a Szépművészeti Múzeum honlapjáról érhető el.

Virtuálisan bejárható a Szépművészeti Múzeum magyar barokk tárlata

NullHatEgy
-
 20.04.23 13:49Kultúra

Újabb tartalommal bővült a járványügyi veszélyhelyzet miatt zárva tartó Szépművészeti Múzeum - Magyar Nemzeti Galéria virtuális kínálata: a Változatok a realizmusra - Munkácsytól Mednyánszkyig című kiállítást követően már a magyarországi barokk művészetet bemutató virtuális tárlat is bejárható a Szépművészeti honlapjáról. Mti A…