Sok volt a kritika: máris átalakítja a bértámogatást a kormány

MFor
-
 20.04.20 09:49Gazdaság

Miután számos kritikát és módosítási javaslatot kapott a rövidített munkaidő után járó támogatási rendszer, a kormány átalakítja a gazdaságvédő stratégia egyik legfontosabb elemét. Egyelőre csak pontosításokról beszélt Palkovics László.

6 kapcsolódó hír

Gyorsabb volt a koronavírus mentőcsomag, mint amilyen alapos: újratervezés jön

Pénzcentrum
-
 20.04.20 10:03Gazdaság

A kormánynak eszközölnie kell pár változtatást a gazdaságvédő stratégiában Palkovics László miniszter szerint, amelyek a hét elején várhatóak. Elsődlegesen a rövidített munkaidő utáni támogatást kell átformálni, hogy az ipari...

Palkovics bejelentette: lesz néhány változás a gazdasági mentőcsomagban

ATV
-
 20.04.20 07:00Belföld

Az innovációs és technológiai miniszter a Hír TV-ben úgy fogalmazott: a kormány „eszközöl néhány változtatást a gazdaságvédő stratégiában”.

Bérből és fizetésből él? Fontos bejelentést tett Palkovics László

Napi.hu
-
 20.04.20 10:36Belföld

A hét elején eszközölnek néhány változtatást a gazdaságvédő stratégiában a partnerekkel való egyeztetés után - jelentette be Palkovics László Innovációs és technológiai miniszter a Hír TV-ben.

Itt a bejelentés: változik a kormány koronavírus-mentőcsomagja!

Portfolio
-
 20.04.19 21:46Gazdaság

A kormány "eszközöl néhány változtatást a gazdaságvédő stratégiában", mondta Palkovics László innovációs miniszter. Ez összhangban van a Portfolio értesülésével, azt azonban egyelőre nem tudjuk, hogy a program mennyiben módosul.

Két hét után módosítja a kormány a munkahelyvédelmi programját

Pesti Hírlap
-
 20.04.20 17:05Vélemény

Rögtön átalakítja a kormány a munkahelyvédelmi programját. Azok a cégek vehetik fel a kölcsönt, amelyek nehéz helyzetbe kerültek a járvány idején. A felvett pénzt csak a bérek kifizetésére használhatják fel. Újabb támogatásokat jelentett be ma György László az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára – írja a 444.hu. A…

Több helyen leépítések kezdődtek, a kormány módosíthat a gazdasági mentőcsomagon

Noizz
-
 20.04.20 09:15Bulvár

Palkovics László innovációs miniszter a HírTv-ben jelentette be, hogy a hét elején változtatások várhatók a gazdaságvédő stratégiában. Céljuk, hogy az ipari partnerek egyszerűbben vehessék igénybe a támogatást, így ösztönözve őket arra, hogy ne bocsájtsák el alkalmazottaikat.