Árokba csapódott egy kamion Bezeréd közelében, a 26 éves sofőr meghalt

24.hu
-
 20.04.09 16:56Baleset-bűnügy

A balesettel érintett útszakaszt lezárták

12 kapcsolódó hír

Balesetben meghalt egy kamionsofőr Zalában

Propeller
-
 20.04.09 19:47Baleset-bűnügy

Balesetben meghalt egy kamionsofőr csütörtökön Zalában, a 26 éves férfi a járművel először fának ütközött, majd az az árokba csapódott – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A baleset a 7362-es számú úton, Bezeréd és Gyűrűs között történt. A kamion egyelőre tisztázatlan körülmények között tért le az…

Fának csapódott majd az árokban landolt egy kamion: a 26 éves sofőr szörnyethalt

Blikk
-
 20.04.09 15:30Baleset-bűnügy

Árokba csapódott egy kamion csütörtök kora délután Bezeréd és Gyűrűs között, egy férfi életét vesztette, adta közzé a police.hu.

Félpályás útlezárás a 22-es számú főúton

Police
-
 20.04.09 18:11Baleset-bűnügy

Félpályás útlezárás a 22-es számú főúton Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 09., cs - 18:11 A rendőrök személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet helyszínelnek a rétsági körforgalom és Érsekvadkert közötti útszakaszon.

Fának ütközött egy kamion Orbányosfa közelében

Fának csapódott egy kamion a 7362-es út Orbányosfa és Zalaistvánd közötti szakaszán. A balesethez a zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek eltávolítják a fát és feszítővágóval megkezdték a vezetőfülke bontását. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A Balokány-strand kapuját próbálta ellopni egy férfi

Éppen a Balokány-liget volt strandjának kapuit akarta ellopni az a férfi, akit a rendőrök tetten értek Pécsett.    A rendőrségre szerdán késő délután érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a pécsi Balokány-liget volt fürdőjének a kapuját rángatja, valószínűleg le akarja szedni. A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogtak egy 36 éves helyi férfit,

Saját szemével látta a tulaj, hogy betörik az autója ablakát

Egy nő tett bejelentést telefonon a rendőrségre 2020. április 7-én 23 óra 30 perc körül, mivel párjával tetten értek egy férfit, aki megrongálta a gépkocsijukat. A bejelentő azt is elmondta, hogy férje vette észre, ahogy egy férfi betöri az autójuk ablakát, majd kutatni kezd a járműben, de amikor rákiabáltak, elfutott. A rendőrök a helyszínre mente

Tragédia történt Bezerédnél, a 26 éves férfi élete egy pillanat alatt odalett

Ripost
-
 20.04.09 17:30Baleset-bűnügy

Árokba csapódott egy kamion Bezeréd közelében, a 26 éves sofőr meghalt.

Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek a rendőrök

Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben körözés alapján intézkedtek a rendőrök. Békés megyében, 2020. április 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra 45 perc körül elesett egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A…

Balesetben meghalt egy kamionsofőr Zalában

Nyugat
-
 20.04.09 18:12Baleset-bűnügy

Balesetben meghalt egy kamionsofőr csütörtökön Zalában, a 26 éves férfi a járművel először fának ütközött, majd az az árokba csapódott - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Halálos baleset történt Orbányosfa közelében – Frissítve

Zaol
-
 20.04.09 14:52Baleset-bűnügy

A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan körülmények között 2020. április 9-én 13 óra 45 perc körül a 7362-es számú úton Bezeréd és Gyűrűs között egy kamion letért az útról, fának ütközött, majd árokba csapódott.

Balesetben meghalt egy kamionsofőr Zalában

hirado.hu
-
 20.04.09 19:49Baleset-bűnügy

A baleset Bezeréd és Gyűrűs között történt.

Balesetben meghalt egy kamionsofőr Zalában

Balesetben meghalt egy kamionsofőr csütörtökön Zalában, a 26 éves férfi a járművel először fának ütközött, majd az az árokba csapódott.