Nmhh: Tizenkilenc tévé és rádió kap összesen több mint százmilliós támogatást

HírTV
-
 20.04.08 13:44Vélemény

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban.

6 kapcsolódó hír

Több mint százmilliós támogatást kapnak tévék, rádiók

MMonline
-
 20.04.09 12:58Média

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen több mint százmillió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése szerint. A Médiatanács a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeit támogató pályázat második fordulójában…

Tizenkilenc tévé és rádió kap összesen több mint százmilliós támogatást

ProfitLine
-
 20.04.08 14:30Gazdaság

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Médiatanácsának e heti ülésén meghozott döntése szerint - tájékoztatta az Nmhh szerdán az MTI-t.

Tizenkilenc televízió és rádió kap több mint 115 millió forintos támogatást

Prim Online
-
 20.04.08 18:12Infotech

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (Nmhh) Médiatanácsának e heti ülésén meghozott döntése szerint. A testület megállapította, hogy a Magyar Katolikus Rádió Alapítvány a nyertese egy törökszentmiklósi rádiós…

Tizenkilenc tévé és rádió kap összesen több mint százmilliós támogatást

Hírklikk
-
 20.04.08 21:20Belföld

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának e heti ülésén meghozott döntése szerint – közölte az NMHH szerdán.

Tizenkilenc tévé és rádió kap összesen több mint százmilliós támogatást

Promenad
-
 20.04.08 14:15Színes

A közösségi és kisközösségi televíziók és rádiók közül tizenkilenc részesül összesen 115,4 millió forintos támogatásban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának e heti ülésén meghozott döntése szerint - tájékoztatta az NMHH szerdán az MTI-t.