„Egy tömbben a vírusfertőzöttek és az újszülöttek” - a fertőzésveszélytől tartanak a kismamák Kec…

Szeretlek Magyarország
-
  20.04.08 18:54 Belföld

A kecskeméti kórház szülészete abban az épületben működik, amelynek egyes részeit járványügyi célra jelölték ki.

4 kapcsolódó hír

Újszülöttek és koronavírusos betegek egy helyen

NLC
-
  20.04.09 07:54 Belföld

A kórház szerint az épületnek az a szárnya, ahol a koronavírusos betegek vannak, tökéletesen lezárható. A kismamák azonban nem nyugodtak.

„Egy tömbben a vírus-fertőzöttek és az újszülöttek”

RTL Klub
-
  20.04.08 16:55 Bulvár

A kismamák aggódnak, hogy megfertőződhetnek Kecskeméten, miután járványügyi szárny lett a kórház egyik épületéből. Pont abból, ahol a szülészet is működik. A kórház a közösségi oldalán közleményben azt írta, a vírusgyanús pácienseket izolálják. Az intézménybe is csak szűrési pontokon át lehet bejutni.

Kismamák és vírus-fertőzöttek egy kórházi tömbben a Bács-Kiskun megyei kórházban

Városi Kurír
-
  20.04.08 20:25 Belföld

Járványügyi szárny lett Kecskeméten a kórház egyik épületéből. A kismamák aggódnak, hogy megfertőződhetnek, miután abból a részből alakították ki, ahol a szülészet is működik. A kórház a közösségi oldalán közleményben azt írta, a vírusgyanús pácienseket izolálják és az intézménybe is csak szűrési pontokon át lehet bejutni – derült ki az…

Egy tömbben kezelik a koronavírus-fertőzötteket és a kismamákat egy Bács-Kiskun megyei kórházban – Megszólalt az …

Blikk
-
  20.04.08 18:35 Bulvár

A kismamák aggódnak, hogy megfertőződhetnek Kecskeméten, miután járványügyi szárny lett a kórház egyik épületéből. Pont abból, ahol a szülészet is működik. A kórház a közösségi oldalán közleményben azt írta, a vírusgyanús pácienseket izolálják és az intézménybe is csak szűrési pontokon át lehet bejutni – derült ki az RTL Híradóból.