Németországban meghosszabbítják a koronavírus ellen meghozott intézkedéseket

Portfolio
-
  20.04.01 19:24 Külföld

Németországban legalább az iskolai tavaszi szünet végéig, április 19-ig fenntartják az emberek egymás közötti közvetlen fizikai kapcsolatainak csökkentésére a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat - jelentette be szerdán Berlinben Angela Merkel kancellár a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után.

4 kapcsolódó hír

Koronavírus: marad a szigor a németeknél

HáziPatika
-
  20.04.02 16:49 Külföld

Legalább az iskolai tavaszi szünet végéig, azaz április 19-éig fenntartják a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat Németországban - jelentette be Angela Merkel kancellár.

Merkelék szépen kordában tartják a koronavírust, a franciák az utolsó előtti csatára készülnek

Esti újság
-
  20.04.02 00:57 Külföld

A németek úgy tűnik ordában tudják tartani a koronavírust. A franciák és a spanyolok az utolsó elötti nagy ütközetre készülnek. A britek, nos ott baj van. A vírus ellen tervezett nyájrezisztenciás módszer nem jött be, így komoly baj lesz és rengeteg halott.   Németországban legalább az iskolai tavaszi szünet végéig, április 19-ig fenntartják az emb

Angela Merkel: „Egy világjárvány nem ismer ünnepnapokat” – Közel három hétig fenntartják még a korlátozásokat Ném…

Blikk
-
  20.04.01 19:55 Külföld

Németországban legalább az iskolai tavaszi szünet végéig, április 19-ig fenntartják az emberek egymás közötti közvetlen fizikai kapcsolatainak csökkentésére a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat – jelentette be szerdán Berlinben Angela Merkel kancellár a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után.

Németországban legalább a tavaszi szünet végéig fenntartják a korlátozásokat

Maszol
-
  20.04.01 18:11 Külföld

Németországban legalább az iskolai tavaszi szünet végéig, április 19-ig fenntartják az emberek egymás közötti közvetlen fizikai kapcsolatainak csökkentésére a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat.