Határokat átívelő összetartozás és rendhagyó megemlékezés II. Rákóczi Ferenc születésének évfor…

Képmás
-
 20.03.27 17:39Életmód

„Ne érezzük egyedül magunkat akkor sem, ha mozgásterünk korlátozott, ha a határok ideiglenesen bezáródtak körülöttünk. A következő napokban, hetekben az online térben szeretnénk tovább folytatni munkánkat, megszólítani mindenkit" - írják közleményükben. A Rákóczi Szövetség ebben az időben is szeretné felajánlani segítségét, barátságát,…

5 kapcsolódó hír

Határokon átívelő összetartozás és rendhagyó megemlékezés Ii. Rákóczi Ferenc születésének évfordulóján

ma7.sk
-
 20.03.26 19:38Kultúra

A Rákóczi Szövetség az idei esztendőben rendhagyó módon, online felületein emlékezik a nagyságos fejedelemre, és igyekszik az ő szellemében erősíteni a magyar összetartozást.

Balogvölgyéig hallatszott a rodostói kakukk hangja

Felvidék.ma
-
 20.03.27 18:33Határtalan

A Rákóczi Szövetség Balogvölgyi Helyi Szervezete és a Rákóczi Szövetség Gömörben Polgári Társulás március 27-én megrendezte a Balogvölgyi II. Rákóczi Ferenc vetélkedőt. A résztvevők mindegyike a saját otthonában alkotott.

Csendes megemlékezés II. Rákóczi Ferenc lovas szobránál

Karpat.in.ua
-
 20.03.27 16:36Határtalan

A Zemplén vármegyei borsi várkastély falai között 344 éve – szintén pénteki napon – látta meg a napvilágot II. Rákóczi Ferenc.

Megkoszorúzzák Rákóczi szobrát Szegeden

SzegedMa
-
 20.03.27 09:57Megyei

II. Rákóczi Ferenc születésére emlékezve.

Határokon átívelő összetartozás és rendhagyó megemlékezés II. Rákóczi Ferenc születésének évfordulóján

Felvidék.ma
-
 20.03.26 18:29Határtalan

A Rákóczi Szövetség az idei esztendőben rendhagyó módon, online felületein emlékezik a nagyságos fejedelemre, és igyekszik az ő szellemében erősíteni a magyar összetartozást. A Rákóczi Szövetségnek közel harmincezer tagja van a Kárpát-medencében, és több ezer magyar gyökerű diákkal tart kapcsolatot a világ más pontjain…