A MÁV meghosszabbította a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

Lokál
-
  20.03.26 09:35 Belföld

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a MÁV-Start kezelési költség nélkül visszatéríti a nála vásárolt, április 11. helyett már az április 30-ig, érvényes nemzetközi menetjegyek nemzetközi jegyek árát is célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról.

10 kapcsolódó hír

Újabb döntést hozott a járvány miatt a MÁV-Start

Infostart
-
  20.03.26 09:46 Belföld

Kezelési költség nélkül visszatéríti a társaság a nála vásárolt, április 11. helyett már az április 30-ig, érvényes nemzetközi menetjegyek nemzetközi jegyek árát is célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról.

Meghosszabbította a Máv-Start a nemzetközi jegyek visszaváltását

Hiros
-
  20.03.26 17:50 Belföld

A Máv-Start kezelési költség nélkül visszatéríti az április 30-ig érvényes nemzetközi jegyek árát célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról.  Az intézkedést a vasúttársaság a külföldi utazási vállalatok döntéseivel összhangban hozta meg.

Meghosszabbította a MÁV a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

Kemma
-
  20.03.26 13:26 Belföld

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a MÁV START meghosszabbította az érvényes, nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését április 30-ig.

A MÁV meghosszabbította a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

Maszol
-
  20.03.26 09:53 Határtalan

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a MÁV-Start kezelési költség nélkül visszatéríti a nála vásárolt, április 11. helyett már az április 30-ig, érvényes nemzetközi menetjegyek nemzetközi jegyek árát is célországtól függetlenül. 

Fontos intézkedést hozott a MÁV a járvány miatt: sokaknak kedvez a döntés

Femina
-
  20.03.26 19:36 Színes

A MÁV meghosszabbította a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését.

A MÁV meghosszabbította a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

Körös Hírcentrum
-
  20.03.26 14:45 Megyei

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a MÁV-Start a nála vásárolt, április 11. helyett már az április 30-ig érvényes nemzetközi menetjegyek árát is kezelési költség nélkül visszatéríti célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról – közölte a vasúttársaság csütörtökön a honlapján. A nemzetközi jegyek jelenleg az előí

A MÁV meghosszabbította a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

BorsOnline
-
  20.03.26 09:19 Utazás

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel a MÁV-Start kezelési költség nélkül visszatéríti a nála vásárolt, április 11. helyett már az április 30-ig, érvényes nemzetközi menetjegyek nemzetközi jegyek árát is célországtól függetlenül, amennyiben az utas lemond az utazásról - közölte a vasúttársaság csütörtökön a honlapján.

Meghosszabbította a MÁV a nemzetközi jegyek díjmentes visszatérítését

Origo
-
  20.03.26 08:48 Utazás

A visszatérítési kérelmeket elektronikusan is el lehet intézni.