Egy egyszerű parancs segítségével VR headset nélkül is játszható a Half-Life: Alyx

Game Channel
-
  20.03.27 08:00 Gaming

A Half-Life: Alyx elképesztő népszerűségnek örvend a kritikusok között, és orbitális eladásokat produkálna, ha nem VR-játékként bukkant volna fel, mely problematikát egy játékosnak most talán sikerült áthidalnia. Tyler McVicker, a Valve News Network alapítója ugyanis véletlenszerűen felfedezte, hogy a játék konzoljába többf...

4 kapcsolódó hír

A Half-Life: Alyx VR nélkül is játszható – Csak sajnos nem nekünk

Leet
-
  20.03.26 11:45 Gaming

A Valve egyik fejlesztője nemrég arról beszélt, hogy valószínűleg a jövőben lesz mód arra, hogy a Half-Life: Alyx címet VR eszköz nélkül is játszani lehessen. Ezt valószínűleg azért is tudja biztosra mondani, mert a fejlesztők számára készült egy nem-VR mód a játék futtatására. Nem kellett sok, hogy ezt a módot máris megtalálják a modderek.…

Death Stranding referencia a legújabb Half-Life-ban

Gamekapocs
-
  20.03.26 07:00 Gaming

Még csak két napja, hogy a Half-Life: Alyx elstartolt, egy játékosnak máris sikerült egy másik címre utaló objektumra bukkannia. Vajon mi a kapocs a két univerzum között?

Half-Life Alyx: Kiderült, miért nem hadonászhatunk a legendás feszítővassal a játékban

IGN
-
  20.03.26 19:35 Gaming

ALYX, értem?! A nemrég PC-s VR-platformokra megjelent Half-Life: Alyx a kritikusok szerint kitűnő játék lett, azonban a Gordon Freeman-rajongók hiányolják belőle a feszítővasat. Nos, az egyik fejlesztő elárulta, miért nem került be az ikonikus fegyver az Alyxbe.

Bizarr sportokat kezdtek űzni a Half-Life: Alyx játékosai

GameStar
-
  20.03.26 11:58 Gaming

Tudtátok, hogy a Half-Life: Alyxben kosarazni, amerikai focizni, vagy akár golfozni is lehet? A lehetőségek tényleg végtelenek, ahogy ezt egy mókás videó is bizonyítja.