Hétfőn megszavazhatják a koronavírus-törvényt

Portfolio
-
  20.03.26 19:02 Gazdaság

Hétfőn elfogadhatják a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, miután a kormánypárti képviselők megszavazták annak alkotmányos előfeltételét – nyilatkozta a törvényalkotási bizottság fideszes elnöke az MTI-nek.

6 kapcsolódó hír

Biankó csekket íratna a kormány a parlamenttel a veszélyhelyzetre

444.hu
-
  20.03.25 17:56 Belföld

Nem a kormány pénteken benyújtott felhatalmazási törvénye vezeti be az orbáni diktatúrát, de ettől még teljesen érthető, ha egy ellenzéki képviselő azt mondja, hogy ekkora túlhatalmat ő nem szavazhat meg. A kormány pontosan ezért írta így meg a törvényt.

Hétfőn szavazhat a parlament a koronavírus elleni védekezésről

Infostart
-
  20.03.26 16:29 Belföld

Az Országgyűlés hétfőn elfogadhatja a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, miután a törvényalkotási bizottság a kormánypárti képviselők szavazataival megteremtette ennek alkotmányos előfeltételét - nyilatkozta a testület fideszes elnöke.

Hende Csaba: Az alkotmányos jogainkat nem fenyegeti veszély

Magyar Nemzet
-
  20.03.26 18:47 Belföld

Az Országgyűlés törvényalkotási bizottságának fideszes elnöke hangsúlyozta: ha a járványveszélyhelyzet elmúlik, megszűnik a különleges jogrend.

133 gyáva ember

Hírklikk
-
  20.03.26 13:57 Vélemény

Százharminchárom bátor emberről beszélt Orbán Viktor hétfőn a parlamentben. Azokra a kormánypárti (fideszes és kereszténydemokrata) képviselőkre gondolt a miniszterelnök, akik az ellenzéki frakciók tiltakozása ellenére, majd megszavazzák számára a korlátlan időre szóló teljhatalmat. Orbán ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.…

Hétfőn fogadhatják el a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot a fideszes Hende Csaba szerint

Magyar Hang
-
  20.03.26 16:25 Belföld

Az Orbán Viktor miniszterelnök „133 bátor embere” önmagában elég a kétharmados többség biztosításához.

Fideszes képviselő: nem terjeszt rémhíreket az ellenzéki sajtó

Népszava
-
  20.03.26 15:35 Belföld

A rémhírterjesztésről szóló jogszabály nem az ellenzéki sajtó ellen van, mert nem az terjeszt rémhíreket – ezt hangsúlyozta több kormánypárti képviselő is a veszélyhelyzetről szóló törvényjavaslat bizottsági vitájában.