Horváth Csaba örülne, ha mindenki kapna maszkot, aki nem tud otthonról dolgozni

Ez a lényeg
-
  20.03.24 12:51 Belföld

Zugló polgármestere azt szeretné, ha lenne védőeszköz azok számára is, akik nem tudnak az otthonukban dolgozni pl. a szociális munkások, a bölcsődékben, az óvodákban, az iskolákban ügyeletet ellátó dolgozók, pedagógusok, a Zuglói Önkormányzati Rendészet tagjai és az önkéntesek.

10 kapcsolódó hír

A nap képe: piros szívekkel mond köszönetet az iskola az értük dolgozóknak

Eduline
-
  20.03.25 18:21 Karrier

A Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskola is csatlakozott a piros szív kezdeményezéshez. Így mondanak köszönetet mindenkinek, aki értük is dolgozik ebben a nehéz időszakban.

Orbán Viktor a szivét adta az egészségügyi dolgozóknak

Hírklikk
-
  20.03.25 15:57 Belföld

Kiragasztott és kivilágított szívekkel fejezik ki az egészségügyben dolgozóknak a hálájukat az emberek egy kedves kezdeményezést követve. Budapest több szállodája, valamint magánházak ablakában is megjelentek már a piros szivek.

Szívhez szóló üzenet az egyik debreceni társasházból

Haon
-
  20.03.25 19:12 Belföld

Ablakba ragasztott rajzzal köszönték meg a koronavírus-járvány elleni küzdelemben helytálló egészségügyi dolgozók munkáját.

Maradj otthon! - Bababútort szerel Király Viktor 

BorsOnline
-
  20.03.26 08:45 Színes

Király Viktor is részt vesz a Maradj Otthon! Fesztivál kampányában, amit több rendezvényszervező in­dított el a napokban, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy csak így vigyázhatunk egymásra.

Debreceni lakásból üzentek az egészségügyi dolgozóknak

Debreceni Nap
-
  20.03.25 18:13 Megyei

Köszönet az áldozatos munkájukért! Kiragasztott “köszönjük” felirat és piros szív egy debreceni társasház lakásának egyik ablakában 2020. március 25-én. A lakók a koronavírus-járvány elleni küzdelemben helytálló egészségügyi dolgozóknak mondanak így köszönetet. MTI/Czeglédi Zsolt

A tamási ablakokban is megjelentek a piros szívek

infoVáros
-
  20.03.25 15:35 Megyei

Az országos kezdeményezés a hála kifejezéséért született meg, a felhívás a közösségi portálon pár óra leforgása alatt körbe futott.

Király Viktor a stúdiójába is bevitte a nézőket

Origo
-
  20.03.25 10:35 Kultúra

A Maradj Otthon! Fesztivál kihívásának legutóbbi adását már 100 ezren nézték meg.

A Varga Tamás Általános Iskola is csatlakozott a piros szív kezdeményezéshez

Promenad
-
  20.03.25 09:08 Megyei

Az intézmény ablakaira ragasztott szívekkel szeretnének köszönetet mondani a rendőröknek, mentősöknek, tűzoltóknak, egészségügyi dolgozóknak, bolti dolgozóknak, szociális munkásoknak, önkénteseknek, és mindenkinek, akik ebben a nehéz időszakban nem maradhatnak otthon.

Vásárhelyi iskola is csatlakozott a piros szív kezdeményezéshez

Vásárhely24
-
  20.03.25 09:01 Egészség

A Varga Tamás Általános Iskola ablakait is piros szív díszíti, jelezvén így mondanak köszönetet mindenkinek, akik e nehéz időszakban nem maradhatnak otthon.

Maradj Otthon! fesztivál: így telnek Király Viktor napjai az önkéntes karanténban

Ripost
-
  20.03.24 20:00 Bulvár

A népszerű énekes is csatlakozott a kezdeményezéshez, miszerint mindenki, aki teheti, maradjon otthon, még akkor is, ha nehezen bírja.